4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Kat Von D Lock-it Setting Powder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

I helgen hämtade jag ut mitt paket från Sephora och i det låg detta pudret från Kat Von D. Jag har hört så mycket bra om hennes produkter men aldrig testat det tidigare. Mitt löspuder som jag haft tog slut samma dag som jag hämtade ut paketet som timingen kunde inte ha varit bättre.

När det kommer till smink så vill jag ha produkter som håller hela dagen. Det som gjorde mig väldigt imponerad var hur mycket produkt som man fick. Hela 19 gram, pudret jag hade innan detta hade 15 gram och kostade ca hälften. Är Lock-it Setting Powder bättre och värt sitt pris? Jag tycker det.

Jag upplever att pudret ger en väldigt flawless finnish vilket jag älskar

Pudret ger min hy en väldigt len känsla. Jag upplever även att den reducera porernas synlighet vilket det även står i beskrivningen att den ska göra tack vare micro blurring teknologin. Jag har väldigt synliga porer vid min näsa och jag ser en stor skillnad på detta pudret och det jag hade tidigare. Det som jag hade tidigare la sig bara på huden utan att ge någon effekt men lock-it ger lyster och får även resten av sminket att sitta bättre.

Naturligtvis så skiljer sig alla sminkprodukter från person till person. Jag har normal till torr hy så jag vet inte om denna produkten skulle fungera lika bra för någon som har en mer fet hy. Man får helt enkelt testa sig fram men jag är väldigt nöjd med detta pudret. Om ni har någon favorit från Kat Von Ds så får ni mer än gärna tipsa.

14 Kommentarer

 1. 12 november, 2018 / 09:46

  Vad kul att du blev nöjd och bra pris! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:21

   Jag kan tycka att priset är lite saftigt men samtidigt så får man mycket produkt och det är i bra kvalité 😀

 2. Linnea
  12 november, 2018 / 10:08

  1: Hur ställer du dig till att Kat Von D uttalat sig väldigt problematiskt angående vaccinationer? Hon har även antisemitiska kopplingar. Känns det verkligen okej att stötta en person som uttalar sig på ett liknande sätt?

  2: Hur kommer det sig att du inte har några bolag registrerade på dig? Inga bolagsengagemang överhuvudtaget. Varesig denna blogg eller fotografering. Hur fakturerar du utan företag?

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:19

   Jag följer inte Kat så har ingen aning om vad hon har gjort för uttalanden eller vad hon har för kopplingar. Det är i så fall något som jag får fördjupa mig i.

   Det står i min bio att jag arbetar som egenanställd så jag förstår inte varför jag skulle ha något bolag registrerat i mitt namn? Jag fakturerar med ett faktureringsföretag.

 3. 12 november, 2018 / 12:31

  Väldigt bra tips då mitt puder snart är slut 😀 Har också normal/torr hy och synliga porer vid näsan, så detta kanske kan passa mig bra! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:16

   Jag har en rabattkod på min instastories om du kollar kategorin Kampanjer som ger 20% rabatt hos Sephora 😉 Ifall du vill testa så är det alltid kul att göra det med lite rabatt 😀

 4. 12 november, 2018 / 12:48

  Perfekt med sminktips till mig som inte kan något alls om makeup 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:15

   Man lär sig alltid något nytt 😀

 5. 12 november, 2018 / 15:13

  Haha, vilken timing, och bra att du är nöjd! ^^ Använder också löspuder så skulle gärna prova detta!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:15

   Går du in på min instastories och klickar på Kampanjer så finner du en rabattkod hos Sephora 😉

 6. 12 november, 2018 / 19:47

  vad kul, skulle vilja testa något av henne 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:14

   Ett tips är att kolla på youtube där folk gör recensioner. Enklare att hitta något som man tycker om då ifall man är osäker 😀

 7. 12 november, 2018 / 20:39

  Detta pudret är nytt hos mig också som jag testat på ett litet tag, och känner lite liknande som dig att jag är nöjd. Har inte så jättemånga löspuder att jämföra med, men är som sagt i helhet nöjd! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 november, 2018 / 09:13

   Jag kan bara jämföra med det som jag hade tidigare. Detta pudret ger en mer porslinsliknande finish vilket jag älskar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.