6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Ardell Ögonskuggspalett Shimmer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag har hamnat i en skönhetsbubbla. Det enda jag kollar på just nu är skönhetsprodukter. Ett av mina senaste tillskott är denna ögonskuggspaletten från Ardell. Jag köpte den som heter Shimmer eftersom att jag nästan aldrig använder matta ögonskuggor men det finns även en palett som heter Matte och den har matta skuggor.

Paletten innehåller 15 skuggor och då färgerna håller sig åt det jordiga hållet (alltså naturliga färger som man finner i naturen) så funkar paletten för alla. När jag sminkar mig så brukar jag alltid använda 4 skuggor. Jag älskar att leka med färgerna och sen är jag väldigt noga med att allt ska smälta ihop fint. Vill ni så kan jag absolut göra en tutorial med denna paletten.

Efter att ha använt denna paletten i flera dagar så kan jag säga att den verkligen är värd sitt pris. Ögonskuggorna är bra pigmenterade men jag rekommenderar alltid att man använder en primer. Min favorit kommer från Yves Rocher och är så grymt bra. Har testat primers från många betydligt dyrare märken men jag går alltid tillbaka till denna.

Med koden NOV20 får ni även 20% rabatt på hela er beställning hos Yves Rocher

Och för er som undrar så använder jag alltid Ardell 105 när det kommer till mina lösögonfransar. Jag har använt dom i nästan halva mitt liv och älskar dom. När det kommer till limm så köper jag alltid Duo. Limmet som kommer med fransarna är inte att rekommendera. Ofta är det gammalt och har riktigt dålig kvalité. Duo håller i flera månader, tror jag endast köper ny tub 2 gånger om året.


Nyheter som nyligen kommit ut – Annonslänkar

Yves Saint Laurent julkalender 2018
Upptäck Yves Saint Laurents mest ikoniska produkter i denna adventskalender som innehåller 2 stjärnprodukter, 19 miniatyrer och 3 skönhetsaccessoarer.

O.P.I Metamorphosis
Special Edition Lack som kan användas över din favorit nyans eller för sig själv. Ger Olika effekt beroende på vilket lack man väljer att ha under.

14 Kommentarer

 1. 10 november, 2018 / 12:14

  Så fina färger!

 2. 10 november, 2018 / 12:34

  Åh, superfina skuggor, och nice att du tycker de är bra! ^^

 3. Maria
  10 november, 2018 / 12:56

  Åh gör gärna en tutorial! 😁

 4. 10 november, 2018 / 15:38

  Ser så fin ut! 🙂

 5. 10 november, 2018 / 16:09

  Den är verkligen så fin! Du som är så inne på sånt där med skönhet och bra priser och så vidare. Ha r du några tips på skönhetsrelaterade julkalendrar mer en den ovan? Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en i år men vet inte riktigt vilken? 😀

 6. 11 november, 2018 / 17:13

  finna så många fina kalendrar att välja mellan! synd de är så dyra 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   12 november, 2018 / 09:33

   Ja vissa av dom är lite dyrare men produkterna hade kostat mer om man köper de i styckpris 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.