2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

20% rabatt på er beställning hos Lagerhaus

Förvaringskorg Cobra / Väggkruka Cliff / Vägghylla Tres /
Tvättkorg Annika / Glasburk Snäppklock / Glasflaska Snäpplock

20% rabatt på er beställning hos Lagerhaus

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan. Om inte så kommer jag göra den bättre. Jag har nämligen en grym rabattkod till er lite längre ner i detta inlägget. Men först vill jag prata om produkterna som jag hittade hos Lagerhaus. Jag har besökt deras butik när jag har varit nere i Göteborg. Så kul att man nu kan beställa ifrån dom. Lagerhaus har bra produkter till väldigt bra priser. Hur magiskt fin är inte tvättkorgen? Underbar! Och nu till sommaren så behöver jag köpa lite glasburkar av olika slag. Jag planerar nämligen att göra flädersaft om min farmor och farfars fläderträd blommar i år.

Med koden LHInfluencerweek får ni 20% rabatt på er beställning hos Lagerhaus när ni handlar för mer än 500 kronor.

Vi köpte även våra dricksglas ifrån Lagerhaus för många många år sedan. Det var säkert 7 år sedan men de är fortfarande lika fina. Och ni kanske minns denna vloggen när vi åkte till IKEA? Där köpte vi 8 matlådor i glas. Jag såg att Lagerhaus också har såna matlådor och det rekommenderar jag verkligen! Efter att ha ätit ur en glasmatlåda så kommer jag aldrig äta ur plast igen. För en blomälskare som jag så är en liten vas ett måste.

Drinkglas Melodia / Glas Melodia / Matförvaring Glas / Ampel Shoestring / Vas Ellen / Piedestal Pacific / Ljuslykta Nature / Matta Amphora / Piedestal Hangout

Dela

10 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   21 maj, 2019 / 08:59

   Visst är dom 😀 Perfekt om man ska göra sylt i sommar 😀

 1. 20 maj, 2019 / 16:53

  Åhh Lagerhaus är min absolut favorit när de kommer till inredning! Eller ja har många favoriter men älskar Lagerhaus också för de är inte såå j*kla dyrt haha 😉 Såå fina saker och perfekt med 20% ju 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 maj, 2019 / 08:59

   Dom har jätte fina saker till riktigt bra priser 😀 Inredning behöver verkligen inte vara dyrt för att vara snyggt <3

 2. 21 maj, 2019 / 06:40

  Men åhhh! TACK för tipset!! Fullkomligt älskar deras grejer och student plånboken tackar glatt för alla erbjudanden den kan få, haha! kram fina <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.