3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

1 år i vår drömlägenhet

1 år i vår drömlägenhet

Idag är det exakt ett år sedan sen vi officiellt flyttade in i vår drömlägenhet. Tiden har gått så himla fort. Jag trodde att det skulle ta månader innan jag förstod att min största dröm i livet hade gått i uppfyllelse men jag kände mig hemma direkt. Det är som jag brukar säga, denna lägenheten avspeglar min personlighet. Det var helt klart värt att spendera 13 år på 33 kvm för att kunna köpa denna lägenheten.

1 år i vår drömlägenhet

Under många år så ville jag bo ute på landet men idag är jag så glad över att bo mitt i stan. Allt ligger inom 2-5 minuters avstånd. Inte för att Trollhättan är så stort men tidigare tog det mig 15 minuter att gå in till stan och nu behöver jag bara gå ut genom porten. Jag har alltid drömt om stora rum, högt i tak och stora fönster. Men jag hade aldrig i min vildaste fantasi att det skulle bli så perfekt som det blev.

100.000 kronor på renovering och nya möbler

Lägenheten i sig var inte billig och vi la ca 100.000 kronor på renovering och inköp av alla nya möbler. Något som jag verkligen kan rekommendera är att köpa de möblerna som du verkligen vill ha. I vår gamla lägenhet var vi så begränsade i och med att den var så liten. Vår nya lägenhet har stora rum vilket har gjort att vi har kunnat köpa de möblerna som vi vill ha. Är så tacksam för att jag och Johan har samma smak när det kommer till inredning.

Ett av de första köpen som vi gjorde var att köpa en ny spis. Jag är helt besatt av vår nya spis. Den är så fin och vi får alltid komplimanger för den från alla som besöker vårt kök.

Att köpa en lägenhet var mitt största mål i livet. Det har varit en så viktig milstolpe. Jag ville bevisa för mig själv men även för andra att jag kan lyckas. Jag kan nå mina drömmar och mål trots allt som jag har gått igenom. Mitt liv har varit långt ifrån lätt men jag har aldrig gett upp mina drömmar. Och jag kommer aldrig att ge upp dom heller. Jag har alltid velat vara en inspiration för andra. Jag vill att man ska tänka ”kan hon så kan jag”, ingenting är omöjligt.

4 Kommentarer

  1. 17 juni, 2024 / 20:21

    Den spisen var helt otroligt fin! Förstår att ni gillar den 😀

  2. 18 juni, 2024 / 18:57

    lägenheten är verkligen sååå fin, å spisen med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.