3   19
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Därför ska du använda ett detox schampo

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se
Därför ska du använda ett detox schampo

Vad innebär detox och varför är det bra för håret?

Detox innebär en djuprengöring och det behöver du göra med ditt hår oavsett om du använder stylingprodukter eller inte. Även om vanligt schampo tar bort mycket orenheter så behöver man göra en detox minst en gång i månaden för att rengöra håret på djupet. Detox schampo tar bort beläggningar och återställer hårets hälsa. Det är extra bra för hårbotten då det ökar blodcirkulationen, avlägsnar döda hudceller samt öppna upp porerna.

Därför ska du använda ett detox schampo

Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo

Ett detox schampo som innehåller AHA-syror som bryter ned fett för en ren, klar hårbotten. De balanserande eteriska oljorna tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret, rengöra och rensa en oljig (fet) eller flagnande (torr) hårbotten.

Jag köpte Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo (just nu nedsatt med 39%!) för någon månad sedan och har hunnit testa det några gånger. Det är svårt att säga om produkten är bra enbart av sig själv eller i kombination av de andra produkterna som jag använder. Men jag måste säga att jag gillar detta schampot. Jag har till och från haft problem med att min hårbotten blir väldigt torr. De problemet har jag inte haft sen jag började använda mina hårprodukter som jag har nu. Uppskattar också att detta detox schampot ger en briljant lyster och färg till gråa, matta, gula och trötta hår. Balanserar produktionen av sebum (talg). Förbehandling till färgbehandling. pH 6,0-6,6.

4 Kommentarer

 1. 15 juni, 2024 / 19:03

  Tack för tipset! Har länge velat testa ett detox schampo 🙂

 2. 16 juni, 2024 / 21:50

  Ja jag har också hört att detox är toppen för håret. Jag som är kortklippt anv inte just sådant, såklart kan man använda för det, men jag klipper ju ofta det som är slitet och startar om var gång jag är hos frissan. Jag har andra mjukgörande produkter. Fast jag har hört jättemånga som är nöjda just med denna produkt.

  • dixiwonderland
   Författare
   18 juni, 2024 / 11:36

   Dom rekommenderar dock att blonda personer ska använda detox schampo som tar bort metaller från håret som lätt kan få det att se gult ut. Tänker att det kan vara värt att testa 😀 Tror det är Loreal som har ett detox schampo för metaller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.