2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
2   21

Var inte rädd för att släppa in nya människor

Förra veckan åkte jag hem till bestie för att hälsa på henne och katterna. Det var ett tag sedan som jag var hemma hos henne och hälsade på. Som alltid hade vi det så himla mysigt. Katterna var extra gosiga denna gången. Alltid skönt att få känna sig saknad. Vi gjorde en vegetarisk pasta med kantareller som de hade plockat under hösten. Så himla gott och sen blev det naturligtvis efterrätt på det.

Efter att ha spenderat mycket tid med många av mina vänner på kort tid så inser jag hur lyckligt lottad jag är. Jag har så många fina människor runt omkring mig och det är ingenting som jag tar för givet. Jag vet att det finns många där ute som inte har några vänner alls eller kanske ”vänner” som de inte riktigt kan anförtro sig till. Jag har själv varit med om att bli sviken men idag vet jag vilken typ av människor som jag vill ha i mitt liv. Det fanns en period där jag inte släppte in någon men jag är glad att jag vågade öppna mitt hjärta för annars hade jag gått miste om så himla många fina människor.

Om du läser detta och är som jag var. Att du inte vågar släppa in nya människor, försök ändra på det. Det finns alltid en risk att man blir sårad när man går in i nya relationer men chansen att du finner vänner för livet finns också där och det ville du inte gå miste om.
Dela

4 Kommentarer

 1. 5 januari, 2020 / 07:23

  Så fint!! <3

 2. 5 januari, 2020 / 15:32

  Åh så härligt med bestie-tid och så gott med pasta! 😀 Så fint att du känner så för dina vänner! Jag har få men riktiga vänner som verkligen bidrar till att jag får må bra och ger mig trygghet genom att alltid finnas där och det är ju så fint. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2020 / 12:14

   Vem behöver ytliga bekanta när man kan ha få nära vänner som alltid finns där för en <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.