4   22
17   42
4   32
3   27
0   25
0   24
0   23
3   26

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 är min nya telefon. För er som missat varför jag skickade tillbaka min Huawei p20 pro så kan ni läsa om det här sammanfattningsvis. Jag har haft mina ögon på Samsung under en längre tid. Saken är den att jag har alltid haft ovanliga märken på mina telefoner. Min första smartphone var en PRADA. Och efter PRADA köpte jag en OnePlus2 som jag inte alls har varit nöjd med. Sen blev det Huawei som jag inte ens hade i en vecka och nu är det Samsung.

”Tänk att jag har ALDRIG köpt ett mobilskal i hela mitt liv”

I mitt arbete som influencer så är kvalitén på det jag gör extremt viktigt. Och även om jag bara hade Huawei p20 pro i en vecka så insåg jag snabbt hur mycket roligare det blev att fotografera när bilderna hade en sån bra kvalité. På samma sätt som jag vill att min blogg ska vara den första man läser på morgonen. Samma sak vill jag ska gälla alla mina kanaler. Jag vill verkligen att min instastories ska vara den första som man klickar på bland alla andras. Jag vill att man ska längta efter nästa uppdatering. Med en betydligt bättre kamera så kommer även jag bli mer kreativ i mitt skapande. Dessutom var Samsung telefonen några hundralappar billigare skadade inte.

Samsung Galaxy S9 har allt det som jag behöver

Förhoppningsvis så kommer denna fungera utan problem. I skrivandets stund sitter min sambo och installerar allt som ska in i mobilen. Mitt tålamod är lika med noll när det kommer till sånt. Han är betydligt duktigare än mig så lika bra att han har hand om det. Så om allt går som det ska med installationen så kommer ni få en hel del uppdateringar på min instastories. Framför allt så kommer ni få betydligt bättre bilder jämfört med de tidigare när jag använde min Oneplus2.

Med andra ord så börjar det roliga med att leta skal till min nya telefon. Tänk att jag nästan är 30 år gammal och aldrig har köpt ett mobilskal. Dessutom finns det så mycket att välja bland. Om ni har något märke att rekommendera så lämna gärna en kommentar.

Share:

10 Comments

 1. 22 maj, 2019 / 20:22

  Samsung är bäst! 😉 så kul med ny telefon och hoppas du blir supernöjd! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:45

   Inte helt övertygad än men det är nog mest en vanesak. Ska bli kul att köpa mobilskal för första gången xD

 2. 22 maj, 2019 / 20:40

  Åh den har min sambo, fast plus, den har grym kamera! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:44

   Plus verkar vara slutsålt överallt! Jätte svår att få tag på :/ Än så länge känner jag mig smått besviken då Huawei hade en mycket bättre kamera. Jävla Trump som ska gå och förstöra allt precis hela tiden!

 3. 23 maj, 2019 / 08:26

  Men åhhh! Berätta jättegärna vad du tycker sen när du har börjat använda den ordentligt. Är sååå nyfiken =) kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:43

   Det ska jag göra 😀 Just nu är jag sur över att kameran inte alls är lika bra som på min Huawei 🙁

 4. 23 maj, 2019 / 14:03

  Åhh hoppas verkligen att den kommer fungera super!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2019 / 08:44

   Fungerar gör den men kameran är inte lika bra som på Huawei 🙁

 5. 23 maj, 2019 / 20:32

  hoppas du kommer vara nöjd, så kul med mobilskal 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2019 / 08:43

   Kan säga att jag saknar kameran i Huawei enormt mycket 🙁 Men nu orkar jag inte hålla på att skicka fram och tillbaka så får behålla den. Förhoppningsvis så löser det sig mellan USA och Kina för då kommer jag köpa en Huawei i framtiden 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.