3   37
2   41
2   34
8   42
0   19
2   33
19   67
0   36

Recension av de senaste köpta skönhetsprodukterna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Som jag utlovade i min haul så kommer här nu en recension av de produkterna som jag köpte. Jag har nu använt produkterna i 3 veckor och känner att jag kan göra en bra recension. Kom dock ihåg att hudvårdsprodukter fungerar olika för oss alla. Bara för att en produkt inte fungerar för mig så betyder inte det att den inte kommer fungera för dig, och tvärt om.

Loreal produkterna
  • Smooth Sugar Scrub
    Jag älskar denna skrubben. Som jag har berättat tidigare så är jag smått besatt av skrubbisar. Jag tycker de hjälper att rengöra huden på djupet. Denna skrubben innehåller 3 fina sockerarter (brunt, ljust och vitt) av 100 % naturligt ursprung och kiwikärnor. Skrubben exfolierar huden och gör den mjuk. Jag kommer absolut att köpa denna igen.
  • Pure Clay Glow Mask
    Precis som med skrubben så älskar jag denna lermasken. Jag upplever att den verkligen rengör porerna på djupet och huden blir så himla len efteråt. Jag kommer absolut ta att köpa fler ansiktsmasker från Loreal i denna serien för dessa två älskar jag.
  • Hydra Genius
    När jag öppnade förpackningen så visste jag inte vad detta var för produkt. Först trodde jag att det var en toner men det visade sig vara en flytande fuktighetskräm. Jag har testat denna några gånger och jag tycker den är helt okej. Den doftar otroligt gott och återfuktar huden bra. Jag behöver dock lite fetare krämer nu under vintern då min hud torkar ut så himla fort. Men när det är varmare så kommer jag absolut att använda denna.

Clinique hudvårdsserien
  • Liquid Facial Soap Extra Mild
    Detta är den sämsta hudvårdsprodukten som jag någonsin har använt. Jag ser ingen som helst funktion med en rengöringskräm som inte kan ta bort smink och som heller inte gör speciellt mycket för huden. Denna kommer jag aldrig köpa igen.
  • Clarifying Lotion
    Denna tyckte jag väldigt mycket om. Vissa toners kan jag uppleva svider på huden men det gör jag aldrig med denna. Den har en väldigt svag och behaglig doft. Jag kommer absolut att köpa denna igen dock inte i denna serien utan i en av Cliniques andra serier.
  • Dramatically Different Moisturing Lotion
    Denna fuktighetskrämen är bra men jag kommer inte köpa den igen. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som jag inte tycker om. Den återfuktar huden, har en okej doft och en bra konsistens. Hunden känns len och fin efteråt men det är något som inte känns helt hundra för mig. Jag har testat en annan fuktighetskräm från Clinique som jag älskade så jag kommer se lite närmare på den hudvårdsserien.

36 Kommentarer

  1. 30 november, 2018 / 15:40

    Vad kul att du delar med dig av dina recensioner och jag blev nyfiken på flera av produkterna. 😀 Kramis

  2. 30 november, 2018 / 16:42

    Kul läsning<3

  3. 30 november, 2018 / 17:12

    Loreals produkter lät ju verkligen intressant, speciellt skrubben!! 😀

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:45

      Så värt att testa! Jag älskar dom 😀

  4. 30 november, 2018 / 17:18

    Tack för tipsen behöver verkligen nya produkter! 😀 <3

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:45

      Hoppas att du kommer tycka om de ifall du provar 😀

  5. 30 november, 2018 / 19:50

    Vilka härliga recensioner och tack för tipset, ska jag absolut testa 😍

  6. 30 november, 2018 / 20:23

    Oj blev lite chockad av din recension av Clinique, har bara hört positiva saker om dem! Men blev också så glad att du är ärlig, då vet jag ju vad jag inte ska köpa i framtiden!

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:44

      Är alltid ärlig i mina åsikter 🙂 Sen önskar jag mer av en hudvårdsserie med tanke på hur dyra produkterna är. Jag vill inte behöva köpa en produkt som tar bort mitt smink utan det tycker jag att första produkten i min hudvårdsserie ska lyckas 🙂

  7. 30 november, 2018 / 21:05

    Kul att läsa recensioner! Kram

  8. Mia
    1 december, 2018 / 02:00

    Vilken färg hade du i Double wear och var det en bra färg för dig?

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:43

      Jag har Fresco 2C3. Nu är den lite för mörk för min hy men jag kör på den ändå 🙂

      • Mia
        2 december, 2018 / 00:56

        Finns det någon anledning till varför du inte skriver om Kicks julkalender-erbjudanden? Den är höjdpunkten för mig i December varje år.
        Double Wear kommer säljas till halva priset 🙂

        • dixiwonderland
          Författare
          2 december, 2018 / 08:36

          Eftersom att jag har Vlogmas så kommer jag inte kunna lägga ner lika mycket tid på bloggen. Valde att göra det enkelt för mig 🙂

  9. 1 december, 2018 / 10:11

    ÄLSKAR smooth suger scrub!! Den är ju verkligen FANTASTISK!!! <3

  10. 1 december, 2018 / 10:47

    Jag har också den Clinique-serien och jag är faktiskt väldigt nöjd. Men det som är dumt med Clinique är att man oftast behöver en massa extra produkter för att göra rent osv… Men det passar min torra hy så jag får leva med det 😉

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:41

      Kul att du tycker om den 😀 Det var egentligen inget fel i serien i sig men jag önskar mer, speciellt med tanke på hur dyra de är.

  11. 1 december, 2018 / 11:47

    Kul att läsa vad du tycker om produkterna! 🙂

  12. 1 december, 2018 / 12:08

    Åh, den lermasken har jag också, ÄLSKAR den! Har även två andra i serien, också toppen! ^^

  13. 1 december, 2018 / 16:38

    Scruben ska jag ta och kolla in! Låter superspännande 😀

  14. 1 december, 2018 / 19:15

    Kul att du gillade Smooth Sugar Scruben, har velat testa den länge och nu måste jag ju verkligen det 😀

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:40

      Ja gör det 😀 Tror inte att du blir besviken 😀

  15. 1 december, 2018 / 19:18

    Smooth suger scrub lät spännande!

    • dixiwonderland
      Författare
      1 december, 2018 / 20:39

      Testa! Jag tycker verkligen om den 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.