1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Vilken start det blev på December månad


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vilken start det blev på December månad. Efter att ha väntat så himla länge på att få julpynta här hemma så är granen äntligen uppe. To be honest så är jag inte helt nöjd med granen. Granarna på instagram är så mycket finare än vår men jag skyller på att Sverige har dåligt utbud med juldekorationer. I veckan var jag och bestie ute på Överby. Vi var inne i 8 butiker och det fanns nästan inga julsaker alls. Jag kom hem med lite men var så besviken. I USA är halva varuhusen fulla med juldekorationer. De har så mycket att välja på medan vi får 3 olika färger på julkulor ungefär.

Något som gör denna julen lite extra speciell är att jag detta året har en julkalender. Det är verkligen något som jag tänker unna mig själv varje jul i fortsättning. Även lilla Bonzo har fått en julkalender. Så himla gulligt. Han fick den var min sambos mormor. Jag visste inte ens att det fanns för hundar men han var redan och nosade på den under Fredagen. Älskar att han är så himla duktig och inte försöker öppna den.

Imorgon ska jag göra klart de sista med juldekorationerna här hemma. Jag höll på i 2 timmar idag men blev inte helt klar. Det som är kvar är bordsdekorationen. Håller just nu på att rendera dagens vlogg som jag blev riktigt nöjd med. Efter att ha haft en paus med youtube så ser jag verkligen fram att vlogga varje dag. Det kommer bli en stor utmaning men det är så mycket enklare nu när jag har min nya kamera.

Lucka nummer 1

Nakd – Zara Larssons kollektion
Nelly – Blus för 99 kronor
Lyko – Kerastase 30% rabatt
Yves Rocher – Eyemakes remover 49:- (min favorit)

14 Kommentarer

 1. 1 december, 2018 / 21:21

  Så himla kul med en julkalender 🙂 Önskar så att jag hade en också, men får bli nästa år 🙂

 2. 1 december, 2018 / 21:25

  Tror absolut att det är jättefin gran, men man blir ju så självkritsik

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2018 / 08:37

   Ja det har du nog rätt i men ska ändå åka iväg idag och se ifall vi kan hitta mer saker xD

 3. 2 december, 2018 / 01:08

  Tråkigt att du blev missnöjd med er gran…. jag ska köpa min imorgon 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2018 / 08:36

   Vi ska åka och kolla i lite fler butiker. Förhoppningsvis så hittar jag saker som kan ”rädda” granen 🙂

 4. 2 december, 2018 / 06:52

  Här har inte granen kommit upp än men köket är så fint med julgardiner, stjärna i fönstret och tre julstjärnor. Köket är lätt mitt favoritrum under december.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2018 / 08:35

   När jag julpyntar så åker allt upp direkt 😉

 5. 2 december, 2018 / 08:47

  Men åhhhh! Får vi se hur juldekorationen blir i vloggen? Är sååå nyfiken =) KRMA <3

 6. 2 december, 2018 / 20:18

  läckert med silvrig gran 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 december, 2018 / 09:54

   Visst är det? Är så himla glad att vi köpte denna för så många år sedan för nu verkar det helt omöjligt att få tag på en silvrig gran 😛

 7. 3 december, 2018 / 18:50

  Kan hålla med dig att Sveriges utbud inte är det bästa, men man får göra det bästa ut av det 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2018 / 09:59

   Svårt att göra något bra av det när det inte finns något 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.