2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

Ögonskuggspaletterna som du vill ha under julgranen


Detta inlägget innehåller annonslänkar


Ni vet att när det kommer till smink så är jag en sucker för ögonskuggspaletter. Jag kan inte få nog och eftersom att jag använder minst 3 färger samtidigt så skulle jag bli överlycklig om det låg en palett under granen och väntade på mig. Därför gjorde jag ett inlägg med ögonskuggspaletterna som du vill ha under julgranen.

Huba Beauty – The New Nude Palette

Vilken drömpalett! Älskar verkligen färgerna. Jag har aldrig testat något smink från Huda Beauty men hört väldigt mycket bra om märket. Av recensionerna att döma så verkar alla älska denna paletten. Jag ska ju få en ögonskuggspalett i julklapp av min sambo men kan man verkligen ha för många paletter? I don´t think so.

Fenty Beauty by Rihanna Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette

Trots att Rihannas sminkmärke Fenty Beauty har funnits på marknaden ett bra tag nu så har jag fortfarande inte testat produkterna. Det jag vet om märket är att hon gör smink som fungerar för alla hudfärger. Jag gillar att färgerna inte är de klassiska utan att de går lite mer outside of the box.

Becca Volcano Goddess Palette

Först när jag bara kollade på paletten så tyckte jag inte att den var speciell men när jag sedan såg swatcherna så blev jag kär. Jag skulle behöva investera i paletter som inte alla går i samma färger. Det är en tendens som jag har att jag alltid köper paletter med lika dana färger.

Natasha Denona Eyeshdow Palette 28

Natasha Denona har några av de dyraste ögonskuggspaletterna på marknaden. Jag vågar inte ens skriva ut priset på denna för det är en sån sjuk summa för en ögonskuggspalett. Ligger denna under julgranen då har du varit riktigt snäll i år. Med 28 härliga färger så kan du skapa i stort sett alla de sminkningarna som du drömmer om. Jag måste erkänna att jag älskar denna paletten men det finns ingen chans att jag betalar så mycket pengar för en ögonskuggspalett. Har ni några produkter från Natasha och vad tycker ni om de i så fall?

Share:

20 Comments

 1. 15 december, 2018 / 17:53

  Så härliga tips och nej hur mycket som helst vill man ju inte betala för en ögonskuggspalett kanske 😉 Hoppas du får en under granen i år om du har önskat dig någon <3

 2. 15 december, 2018 / 20:30

  Underbara färger! 😍

 3. 15 december, 2018 / 23:57

  Så himla fina paletter! Skulle gärna ha allihop 🙂

 4. 16 december, 2018 / 07:59

  Men guuu vad fina färger!!! Kan du inte göra en ren och skär smink tutorial? Med lite om vad man ska tänka på osv? För framför allt när det kommer till ögonskugga har jag ingen aning om vad jag gör, och du är (som jag har nämnt) så otroligt duktig på att sminka dig =) KRAM <3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 december, 2018 / 11:12

   Jag har redan såna videos på min kanal 🙂 Nu när jag kör Vlogmas blir det svårt att göra såna videos då de tar så himla lång tid.

 5. 16 december, 2018 / 10:26

  Åh så snygg palette!<3

 6. 16 december, 2018 / 10:41

  Åh så snygg palette , älskar den!<3

 7. 16 december, 2018 / 13:54

  Så fina paletter! 😀

 8. 16 december, 2018 / 14:08

  Oh den första skulle jag gärna ha, jag ska ha matta färger sägs det

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2018 / 11:44

   Vad har du hört det ifrån? Aldrig hört att någon sagt att man ska ha matta eller skimriga tidigare 😛

 9. 16 december, 2018 / 20:45

  så fina! synd att de är så dyrt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.