0   21
3   27
0   17
2   21
0   15
0   37
2   22
4   44

Nu är det jul här i vårt hus

Här hemma är julkänslorna på topp! Jag är så himla nöjd med allt julpynt. Granen är full med julkulor, julklapparna är så himla fina och jag njuter för varje dag. Det som kommer skilja denna julen från tidigare är att jag inte kommer plocka ner julgrejerna direkt efter julafton. Nu kommer de få stanna kvar även in i Januari.

Julklapparna går i temat guld och rosa vilket de alltid gör. Tycker det ger en lyxig känsla. Och mina älskade sidenband. Det är verkligen pricken över i:et. Jag längtar så mycket efter att få dela ut julklapparna i år. Jag älskar att ge presenter.

Jag har inte alltid älskat julen som som jag gör idag. Jag har några få minnen från när vi firade jul hos mina kusiner. Men jag har också många minnen från när jag och mamma firade ensamma. Min mamma har nästan alltid arbetat på julafton vi brukade öppna julklapparna tidigt på morgonen. Så när hon var på jobbet så var jag hemma själv och lekte med mina presenter.

Idag firar vi alltid jul med min mamma på hennes födelsedag. Då hon fyller år dagen innan Julafton så gör jag alltid hennes julklapp extra fin. I år kommer hon hit efter jobbet och då ska jag ha ett stort julbord redo. Innan vi delar ut julklappar.

 
På själva Julafton börjar vi alltid ute i Öresjö. Där firar vi tillsammans med min sambos pappas sida. Sen åker vi vidare hem till hans mormor där vi firar med hans mammas sida. Sen brukar vi även fira med hans styvpappas familj. Det blir väldigt mycket åkande fram och tillbaka så man är riktigt trött när man kommer hem. Jag tycker det ska bli så roligt att vlogga denna Julaftonen så att ni verkligen får hänga med på riktigt.

Vad ser ni mest fram emot denna jul?

Dela

18 Kommentarer

 1. 14 december, 2018 / 20:31

  Älskar när man lägger lite extra tid på att göra julklapparna fina, precis som du har gjort 😉

 2. 14 december, 2018 / 21:28

  Men så mysigt och fint! 😍

 3. 14 december, 2018 / 23:08

  åh vad fint =)

 4. 15 december, 2018 / 15:29

  Men ååååh så fint julpynt!! <3

 5. 15 december, 2018 / 19:48

  Alltså wow vad vacker och fint detta är. Både färger och pynten!! 🙂 Så kul att få hänga med dig i en vlogg på julafton!

 6. 16 december, 2018 / 07:26

  Ååh, så mysigt det ser ut! 🙂

 7. 16 december, 2018 / 12:55

  Jag ser fram emot att först umgås med bästa kollegorna på jobbet en stund innan jag åker hem och umgås med familjen! Helt perfekt 🙂 Kram

 8. 16 december, 2018 / 13:06

  Jag älskar också att ge julklappar! Jag ser mest fram emot att ha hela familjen samlad vilket bara händer några gånger per år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.