3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

25% rabatt på sista minuten julklänningar


Detta inlägget innehåller annonslänkar


Jag fick en förfrågan av Matilda. Ifall jag kunde göra ett blogginlägg där jag tipsade om snygga kläder att ha till jul. Jag är sämst på att klä upp mig på Julafton men i år blir det kanske annorlunda. Jag är riktigt sugen på att beställa hem snygga julklänningar. Alla klänningarna i detta inlägget är rabatterade med 25%. Vänta dock inte för rabatten utgår inatt.
Glam / Asymmetric / Shine / Perfect

Av dessa fyra så är det Perfect som jag gillar mest. Den kommer i flera olika färger och känns perfekt för Julafton. De andra tre är naturligtvis väldigt fina de också. Men av dessa så tilltalar nummer fyra mig mest.

Belted / Foil / Wrapped / Perfect

Guld är så himla fint! Jag hoppas verkligen att jag kan hitta en guldklänning att ha på Julafton. Tycker det fungerar lika bra till nyår också. Sen kan man aldrig gå fel med rött på Julafton. Jag har aldrig varit ett stort fan av färgen själv men när man ser alla fotografier så kan man inget annat än att bli glad.

Beaded / Drape / Cowl / Perfect

Nu får jag verkligen nyårs feeling. Dessa klänningarna kommer utan tvekan få folk att vända sig om. Klänningen Drape påminner så mycket om en kollektion som Rebecca Stella gjorde för Nelly. Många år sedan nu men ni kanske minns? Den svarta klänningen är min favorit. Tråkigt bara så skulle den aldrig sitta fint på mig men jag älskar den.

Jag hoppas att detta inlägget är till hjälp. För er som precis som jag inte har planerat inför Jul och Nyår. Tänk på att denna kampanjen går ut nu vid midnatt. Julklänningar kommer naturligtvis i alla olika färger, material osv. Om inget av detta tilltalar så klicka på länken här nedan för att komma till kampanjen.

25% rabatt på NLYBYNELLY

Dela

18 Kommentarer

 1. 16 december, 2018 / 18:40

  Wow så snygga plagg!! <3

 2. 16 december, 2018 / 18:56

  Wow så många snygga klänningar! 😍

 3. 16 december, 2018 / 20:11

  Åh, wooow, vilka snygga klänningar! 😀

 4. 16 december, 2018 / 21:01

  Fortfarande inte hittat en bra outfit till jul, känns sådär måste jag säga. Tack för tipset 🙂

 5. 16 december, 2018 / 21:28

  De fyra första är definitivt de finaste 🙂

 6. 17 december, 2018 / 10:49

  TACK snälla!! Paniken börjar liksom bli total, hahaha! Kram finaste du <3

 7. 17 december, 2018 / 11:36

  Sååå många snygga 😀

 8. 17 december, 2018 / 20:37

  SÅ mycket snyggt och fint till jul och nyår. Julaftons-outfiten är kirrad men till nyår vet jag faktiskt inte vad det blir 🙂 sv: Butiken går lite bättre nu till jul (och andra högtider) än vad den annars gör när det är lågsäsong, så det är kul och till helgen håller jag lite extraöppet för sista julklappsshoppingen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2018 / 11:41

   Jag vet inte vad jag ska ha varken julafton eller nyår. Önskar jag kunde ha pyjamas xD

 9. 18 december, 2018 / 20:15

  Har alltid en sån beslutsångest och verkligen svårt att hitta kläder till speciella tillfällen, eller annars också egentligen. Så mycket fint!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.