5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Det är betydligt mer praktiskt

Sarina Singlet Dress / Gardenia Lace Dress / Columbine Mesh Gown

Som jag har skrivit tidigare så har jag börjat gilla längre klänningar allt mer. Jag känner att det är betydligt mer praktiskt än att springa runt på stan i en kort klänning. Vid minsta vindpust är risken stor att det visas allt för mycket. Sen fungerar långklänningar till så mycket mer än att bara användas till vardags. Är man bjuden på dop, bröllop eller någon finare tillställning så är dessutom dress coden ofta långklänning.

Gemma Blouse / Trooper Dress / Tie Waist Deep V Dress

Denna vita blusen är så otroligt söt och en av de stora trenderna förra året var prickigt. Det håller i sig även i år. Jag tycker det är så himla fint kombinerat med spets. Klänningarna är väldigt olika men det de har gemensamt är knytningen i midjan. Något som aldrig kommer gå ur tiden. Dessutom så är det väldigt snyggt.

”Det är betydligt mer praktiskt ”

Multi Tie Maxi Dress / Delicate Semi Wrap Dress / Galma Jumpsuit

Behöver jag ens säga att jag älskar de blommiga klänningarna? Så himla fina och dessutom väldigt praktiska! Jag är oerhört glad över att gult har blivit så himla populärt. Förutom att det är en fin sommarfärg så påminner det så mycket om blommor då nästan alla våra vilda blommor är gula. Förutom klänningar så tycker jag att playsuits och jumpsuits är bra alternativ ifall man inte tycker om kjol eller klänning.

Linetta Dress / Dakota Playsuit / Floral Print Wrap Skirt

Jag tröttnar aldrig på mönster! Förutom att det händer mycket i outfiten så blir den dessutom mer intressant. Lika mycket som jag älskar mönstrade plagg så älskar jag också helvita outfits. Det handlar om vad man känner för just den dagen.

Button Through Midi Dress / Stripe Tie Midi Dress / Floral Button Maxi Dress

Jag älskar den lantliga stilen och där passar dessa tre in perfekt. Dessutom har vi knappar och knyten vid midjan. Neutrala färger men tack vare detaljerna så blir plaggen intressanta. Långklänningen är en blå dröm. Så otroligt vacker i alla dess detaljer. Perfekt för sommaren.

Om ni tycker om plaggen i detta inlägget så missa inte detta inlägget
som innehåller minst lika många fina plagg.

Dela

22 Kommentarer

 1. 24 april, 2019 / 13:32

  Jag har också börjat gilla mer längre klänningar och fina tips! <3 Kramis

 2. 24 april, 2019 / 16:06

  Åhh så många fina klänningar! <3

 3. 24 april, 2019 / 22:11

  Omg den andra klänningen, jag DÖR!

 4. 25 april, 2019 / 07:26

  Men JA!! Kan du förstå att för ett par år sedan ägde jag 3 klänningar?? Min konfirmationsklänning, min studentklänning och min balklänning. That’s it! Idag fyller dom nästan halva min garderob, haha! KRAM finaste <3

 5. 25 april, 2019 / 07:42

  Wow så fina 😀 Önskar jag kunde ha mer långklänningar, men känns ofta som att dom är för långa på mig 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   25 april, 2019 / 08:39

   Långklänningar är alltid för långa på mig men det går ju att sy upp hos en sömmerska 🙂

 6. 25 april, 2019 / 07:49

  Åh vilka vackra sommarklänningar 😀

 7. 25 april, 2019 / 13:03

  Fastnade verkligen för ”Trooper Dress” och ”Stripe Tie Midi Dress”, så otroligt fina! 😀

 8. 25 april, 2019 / 15:38

  Riktigt fina plagg! Måste köpa lite sommarkläder asså, svårt när jag lever på extrem budget haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2019 / 08:50

   Men det finns ju en massa kampanjer samt att de flesta har fri frakt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.