0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Mamma överraskade mig med denna vackra buketten

Startade dagen med att pyssla om mina växter. Vilket förövrigt är den bästa terapin i världen. Jag mår så bra när jag får vattna, spraya och kontrollera att allt är som det ska med dom. Det kommer ett lugn som jag inte har lyckats hitta någon annanstans tidigare. Sen ringer mamma och ber mig komma ut för hon har en överraskning till mig. Väl ute så ger hon mig denna vackra blombukett. Det var länge sedan som jag hade snittblommor så jag blev jätte glad. Mamma fick en hel kasse med kläder som hon får gå igenom. Sa att hon kunde ta med resten till sina arbetskamrater. Sen fick hon även min Kroton.

Mamma överraskade mig med denna vackra buketten

När man bor så litet som vi gör så gäller det att vara rätt kräsen med växterna som man köper. Tidigare så kunde jag köpa en växt för jag tyckte den var fin men idag spenderar jag flera timmar med att läsa på om växten för att försäkra mig om att jag har rätt förhållanden för växten. Nu trivdes min Kroton väldigt bra här men jag kände att den inte riktigt passade in i min samling. Är glad att mamma ville ha den för jag kan inte med att slänga växter. Det gör för ont i hjärtat.

Det är väldigt sällan som jag har såna här dagar. Lugna dagar där det inte finns något måste. Och jag njuter som bara den. Det var länge sedan som jag kände mig så här lugn. Även fast jag har arbetat lite idag så har jag inte känt några måsten. Jag försöker verkligen att prioritera min hälsa så mycket som jag bara kan. Omge mig med människor som ger mig mer än vad de tar, göra sånt som gör mig lycklig och träna och äta bättre för att kunna leva ett långt och friskt liv.

Dela

22 Kommentarer

 1. 25 april, 2019 / 17:40

  Vilken otroligt fin bukett och så gulligt gjort av din mamma! 😀 Kram
  Ps, fungerar länken nu?

 2. 25 april, 2019 / 18:34

  Vilken underbar bukett! 😀

 3. 25 april, 2019 / 18:43

  Men åh så vacker bukett <3

 4. 25 april, 2019 / 20:47

  Så fina 🙂

 5. 25 april, 2019 / 22:08

  Så skönt med en lugn dag och att du prioriterar hälsan, det viktigaste är att må bra <3 Och åh så fin bukett du fick av din mamma! 😀

 6. 26 april, 2019 / 07:02

  Men guuu vad fint utav henne! Och guuu vad glad jag blir att läsa att du haft en sån dag vännen! Tror att vi båda är sånna som kan behöva påminnas om just det emellanåt. STOR KRAM finaste <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2019 / 08:49

   Alla behöver lugna dagar och det var super härligt vill jag lova 😉

 7. 26 april, 2019 / 07:40

  Underbart fin bukett!! 🙂

 8. 26 april, 2019 / 09:09

  Ååh, en sån himla vacker bukett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.