4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

VLOGMAS | 4 December | En annorlunda middag


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Idag kommer det bli fullt upp här hemma. Jag ska nämligen ha julbord. De flesta företagen brukar bjuda ut sina anställda på julbord. Tråkigt nog omsätter inte jag såpass mycket pengar att jag har den möjligheten. Men finns det något som smakar bättre än hemmagjord julmat? I don´t think so. Och för att förtydliga så har jag ingen anställd men vi brukar alltid skämta om att min bestie är min assistent. Därför vill jag skämma bort henne idag med julbord och julklappar. Och det kommer bli en hel del mat i mina videos framöver. Tur att jag börjar med en så konstig kombination i dagens video. Känns som att ni blir hädade av den haha. En annorlunda middag minst sagt men gott var det.

Vi har fortfarande inte lyckats hitta en vit ljusslinga att ha till granen. Förstår inte att det ska vara så himla svårt. Men om vi hinner nu till helgen så tänkte jag besöka Jula och Rusta för att se ifall dom kanske har. Om ni har tips så får ni gärna skriva en kommentar. Det enda kravet jag har är att ljusslingan ska vara vit, ha små ljus (ca 3 cm ungefär) och över 2 meter lång. Uppskattar verkligen alla tips jag kan få.

Nu ska jag ta och sätta igång med dagen. Hundarna ska ut på promenader, lägenheten ska städas upp och sen vill jag hinna sminka mig innan jag börjar laga mat. Jag har 5 timmar på mig vilket säkert låter mycket men jag vill alltid ha gott om tid på mig. Det värsta jag vet är personer som inte håller tiderna. Så är min bestie sen idag så får hon åka hem igen haha.

Dagens Lucka 5 December

Nelly – 20% rabatt på allt smink
Nakd – Köp 2 och få 50% rabatt på alla underkläder
Lyko – 30% rabatt på House 99
Yves Rocher – 45% rabatt på kajalpennor
Dela

14 Kommentarer

 1. Maria
  5 december, 2018 / 09:51

  Haha! Älskar ditt sätt att skriva! Hoppas du hittar en vit ljusslinga 😊

 2. 5 december, 2018 / 09:54

  Vad kul att du ska ha julbord hemma och lycka till med allt! 😀 Kramis

 3. 5 december, 2018 / 13:43

  Men guuu vad mysigt!! Hoppas ni får en superhärligt julbord =) KRAM <3

 4. 5 december, 2018 / 13:56

  Vad mysigt att bjuda sin bästis på julbord med julklappar och annat! 🙂 Extremt mysigt!

 5. 5 december, 2018 / 17:36

  Oj, då skulle du lite svårt att umgås med mig haha! Är alltid i tid till och på jobbet, men i privata livet är jag verkligen en riktigt stor tidsoptimist som aldrig lär sig… Något jag vill bli bättre på nästa år (tjuvtränar på det redan nu 😉 )! Kram

 6. 5 december, 2018 / 18:22

  Men vad mysigt ni ska ha det! 😍

 7. 5 december, 2018 / 21:29

  Älskar dina videos 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.