4   37
4   24
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Apartment Tour | Vår nya lägenhet

Vår apartment tour är här!

Jag vet att ni har varit riktigt nyfikna på hur lägenheten ser ut. Och även om det knappt har gått en vecka sedan vi fick nycklarna så har det redan skett stora förändringar i lägenheten. Men det kommer ni få se i kommande videos. Det känns också väldigt roligt att äntligen vara tillbaka på Youtube efter att ha haft en väldigt lång paus. Nu är min tanke att publicera en vlogg/video varje Söndag och en ny växtvideo varje Onsdag. Hoppas att ni är lika taggade som jag.

5 Kommentarer

 1. 4 juni, 2023 / 14:24

  Oj så fin och fräsch den är!!! Är så taggad på att se hur du dekorerar det!

 2. dixiwonderland
  Författare
  7 juni, 2023 / 09:02

  Det underlättar att få allt gjort innan vi flyttar in. Sen var det betydligt värre med elen än vad vi först förstod så nu ska elektrikern gå igenom alla uttag i hela lägenheten. Men det kommer bli så fint och bra när allt är klart 😀

 3. 9 juni, 2023 / 22:22

  Jättefin lägenhet och det är ju såklart en kostnad att måla om alla väggar, så fick vi med göra i vår då vi flyttade in. Fast vi kunde få ett paketpris då vi gjorde det då det var alla rum så det vart inte loika ”dyrt” då. Sedan får man sätta sig och titta vad som är jätteprio och vad som inte är och så kan man oftast dölja vissa saker man ser med ex växter som du säger så får man ta nästa prio osv. Man ser oftast mer saker som ska göras då lgh är tom men då man får in sitt och möblerat klart så brukar man ju kunna få sin prägel ändå och då kan man vänta fortsatt med vissa tills man sparat undan lite. För i början då man köpt ny bostad blir det ju dyrare och då kan som du säger målning vara dyrt och kanske inget man eg inte hade råd med. DÅ får man ju titta på om man får ta väggar eller golv osv. Är det mest akut med golven eller väggarna.

  Tror ni kommer få det som ni vill ha det men att man får lägga upp en års och tidsplan och räkna på hur mycket man har råd med varje år tills man får det klart.

  • dixiwonderland
   Författare
   10 juni, 2023 / 10:08

   Nu vill vi få så mycket gjort som möjligt innan vi flyttar in för att underlätta för alla inblandade. Enklare för de vi anlitar att arbeta om lägenheten är tom och vi behöver inte vara rädda för att våra möbler ska bli förstörda. Efter denna renoveringen så har vi endast några små detaljer som vi vill fixa men det får bli längre fram. När vi flyttar in så vill vi bara njuta och lära känna vår fina lägenhet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.