4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

VLOGMAS | 5 December | Jag gör mitt egna julbord

Vilket magiskt väder vi hade denna dagen. Jag och Ronja gick en riktig långpromenad och trots detta så ville hon inte hem när det var dags att vända. Väl hemma så gjorde jag mig i ordning innan det var dags att börja med mitt julbord. Det var inte det lättaste att laga så mycket mat i vårt lilla kök. Den nya kameran höll på att åka ner i kokande vatten men som tur var så gick det bra. Vid 14:30 kom bestie hit och vi åt ett fantastiskt julbord samtidigt som vi såg The Nun. Tråkigt nog så blev vi båda besvikna. Jag hoppade nog bara till en gång så tyvärr levde den inte alls upp till våra förväntningar. Vi bytte även julklappar och det blev en otroligt lyckad dag. Paulines blogg ♥

Idag vaknade jag från en jobbig dröm. Usch va drömmar kan få oss att må dåligt. Idag tänkte jag försöka ta det lugnt här hemma. Har bara Bonzo idag så det passar sig bra. Då jag kommer arbeta i 24 dagar utan ledighet så får man ta vara på de dagarna som är lite lugnare. Jag ska försöka komma ikapp på youtube. Nu under jul är det så många som gör Vlogmas så varje dag ligger jag efter med ca 10 videos. I landsproblem I know.

Jag börjar få ett riktigt craving efter att julbaka. Hittade en så himla fin bild på instagram och blev så inspirerad. Något som ni kanske inte vet om mig är att jag hatar julsmaker. Mint, saffran, glögg, kanel osv så skulle jag julbaka kommer jag inte kunna äta det. Men jag får kanske göra en liten twist på det hela. Jag och bestie ska julbaka hemma hos henne någon dag. Vilket ska bli så kul då hon har ett betydligt större och finare kök än mig samt att det är en liten tradition vi har. Har ni julbakat än?

Dela

14 Kommentarer

 1. 6 december, 2018 / 10:15

  Åh vad gott med julbord och så mysigt 🙂 Jag håller på och gör lussebullar idag, men nästa vecka ska vi över till min bästa vän och ha lite julbaks-pyssel. Måste göra rockyroads också, bäst av allt tycker jag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2018 / 11:39

   Åhh så mysigt 😀 Jag och min bestie gör alltid rockroads 😀

 2. 6 december, 2018 / 10:37

  Vad tråkigt att filmen var inte så läskig och så härligt med en promenad 😀 Kramis

 3. 6 december, 2018 / 15:05

  Men fy hatar drömmar! Känns som jag drömmer nått sjukt och jobbigt varje natt! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2018 / 11:39

   Inatt drömde jag att jag sågade sönder min nya vloggkamera. Det var som att skära i smör och direkt efteråt blev jag jätte ledsen. Förstod inte varför jag hade gjort det och eftersom jag hade betalat så mycket pengar så blev det sån ångest. Kan säga att jag var överlycklig när larmet ringde och jag insåg att det var en dröm xD

 4. 6 december, 2018 / 20:54

  alltså Theodor hajjade verkligen till, blev helt chokad och sedan jätteglad 😀 åh tusen tack för de fina orden om mig och min blogg <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2018 / 11:37

   Tack själv fina du 😀 Så himla roligt att kunna göra andra glada 😀

 5. 6 december, 2018 / 21:51

  Jag kommer få ha nått maraton för att läsa alla inlägg och kolla på alla dina vloggar, haha!! Känner bara att jag hamnar mer och mer efter, men förr eller senare så 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2018 / 11:37

   Fast det finns ju inget bättre än ett vloggmaraton 😀 Tur att jag skrev datum så du vet vilken ordning du ska ta det i xD ;*

 6. 7 december, 2018 / 08:38

  Men åhhhh! Det där julbordet hade man ju då inte sagt nej till – MUMS!!! Kram fina du <33

 7. 7 december, 2018 / 09:11

  Mums vad gott!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.