1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Virgin River säsong 4

Virgin River säsong 4

Som jag älskar denna serien! Den där myskänslan och den vackra miljön. Detta inlägget kommer innehålla spoilers så har du inte sett serien, se den innan du läser detta. I denna säsongen så får vi följa Mel i hennes graviditet men också ovisshet då inte alla verkar ta hennes graviditet med ro. Jack kämpar med sina demoner och hans relation till Mel sätts på prov på grund av hans beslut.

Med andra ord så var denna säsongen riktigt spännande

En av de bästa hittills skulle jag säga. Tycker dom är väldigt duktiga på att få med allas stories. Det blir varken för mycket eller för lite. Sen tycker jag att de binder ihop det så snyggt i serien. Och som ni vet är såna här romantiska serier inte riktigt min grej men det är något med Virgin River som jag bara älskar. Har ni inte sett serien så skulle jag invänta till hösten. Detta är en serie där du vill ligga under en mysig filt, dricka något varmt och bara försvinna in i denna världen.

Dela

2 Kommentarer

  1. 4 oktober, 2022 / 13:13

    Åh denna kanske jag borde se på, har inte ens sett första säsongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.