1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

The Pope’s Exorcist

The Pope's Exorcist

Det är svårt att tro att jag som barn var fruktansvärt mörkrädd. Jag har alltid älskat skräckfilmer men haft lamporna tända på natten om jag sett en. Idag får jag alltid se skräckfilmer ensam för Johan vägrar kolla. Men skillnaden nu är att jag inte är det minsta rädd. Så naturligtvis så fick jag se The Pope’s Exorcist ensam.

Denna filmen är baserad på verkliga händelser. Fader Gabriele Amorth undersöker en besatt ung pojke och avslöjar en konspiration som Vatikanen desperat försökt hålla hemlig. Jag tycker filmen är se värd. Jag gillar att den faktiskt skiljer sig från andra exorcist filmer men på vilket sätt kan jag tyvärr inte berätta utan att spoila. Slutet lämnar en stor cliff hanger och jag hoppas verkligen att de kommer göra en fortsättning.

The Pope's Exorcist

Det är inte lätt att göra bra skräckfilmer idag. Mycket har redan gjorts men The Pope’s Exorcist är spännande från början till slut. Det är aldrig tråkigt och det är viktigt med en skräckfilm. Den behöver hålla spänningen vid liv genom hela filmen och det lyckas The Pope’s Exorcist med. Så är ni sugna på lite skräck så rekommenderar jag denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.