5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Vilken magisk vinter vi har fått

Vilken magisk vinter vi har fått

Vilken magisk vinter vi har fått

Igår snöade det hela dagen, vilken dröm. Att jag älskar snö kommer inte som någon nyhet. Så det första jag gjorde när jag vaknade idag var att springa ut i snön för att fotografera. Bilden till vänster är fotograferad några dagar tidigare innan vi fick all den nya snön. Bilden till höger är knappt en timme gammal. Det enda som saknades var solen. Det finns inget vackrare än att fotografera ute när det är sol och snö. Det är enda gången som jag faktiskt vill fotografera när solen är framme. Jag kan inte minnas när vi hade en så här vacker vinter. Vi har haft så mycket sol och så mycket snö. Önskar att det alltid kunde vara så här när det är vinter.

Vilken magisk vinter vi har fått

När jag har druckit upp min kopp te så ska vi ut till Blomsterlandet. Jag har fått en beställning på en Nyårsbukett och en julgrupp. Jag som trodde att jag hade gjort det sista när jag skrev detta inlägget. Men det är bara roligt att det trillar in beställningar. Som jag har nämnt tidigare så minskar buketterna kraftigt när det är vinter.

Testa ny restaurang och bio

Senare ikväll ska vi testa en ny restaurang som inte öppnade för så länge sedan. Och efter det så ska vi på bio och se den nya Spiderman filmen. Jag minns att jag alltid kollade på Spiderman när jag var liten och den tecknade serien gick på tv. Samt att jag har sett filmerna tusen gånger om. Men jag har ändå aldrig riktigt fastnat för Spiderman.

Sen tycker inte jag att Tom Holland är rätt person att spela Peter Parker

Kan man Spidermans historia så vet man att han är en nörd. Tänk den Spiderman som Tobey Maguire spelade. Även om Andrew Garfield gjorde ett fantastiskt jobb i The Amazing Spiderman så var han alldeles för snygg för rollen och Tom Holland är allt annat än nördig. Sen förstår jag varför de väljer Tom. Har man sett filmen The Impossible som handlar som tsunamin. Så vet man att Tom är en otroligt duktig skådespelare. Men är han Peter Parker? Njaa kanske inte riktigt.

Jag är heller inte glad över att han ska spela Nathan Drake i Uncharted

Uncharted är ett av mina absoluta favorit spel. Jag har inte själv spelat det men jag har kollat när både min sambo och Pewdiepie har spelat. Nathan är så snygg. Och ja, det är full normalt att tycka att tecknade människor är snygga. Men så sätter dom Tom Holland på rollen som Nathan och Mark Wahlberg som Victor Sullivan. Alltså vad är det som händer? Dom är inte ens lika karaktärerna och Tom känns alldeles för ung för att spela Nathan. Okej nu är jag klar med min rant haha. Dags att åka till Blomsterlandet.

Dela

4 Kommentarer

 1. 29 december, 2021 / 13:52

  Snöns gör naturen verkligen helt magisk. Vi har fått lite snö i år, men det var tillräckligt magiskt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2021 / 11:18

   Oj jag trodde alla hade fått en massa snö 😀

 2. 29 december, 2021 / 19:01

  så vackert!
  vi ska se den imorgon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.