5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Veckan som kommer

I helgen hade jag min mest intensiva helg. Vi har inte fotat så mycket på väldigt länge. Fick en massa material vilket jag är så glad över, dock hoppas jag att vi kan köpa en ny dator till mig snart. Just nu så arbetar jag vid min sambos dator då datorn jag lånar är så himla liten att det är omöjligt att redigera bilderna på den. Vi gick även två långpromenader i skogen med hundarna. Jag stickade om ärmarna på min tröja så nu ser det mycket bättre ut. Det blev en massa garn över så jag ska ta och sticka en mössa av det.

Veckan som kommer. Idag har jag en städdag. Jobbade så mycket i helgen så jag hann aldrig städa ordentligt. Har även tvättid samt en del jobb som måste göras. Imorgon och Onsdag har vi Ronja här i 8 timmar så jag tänkte få in ett träningspass dom dagarna då Bonzo inte får gå långa promenader. Har även ett samarbete på gång med ett företag som har flera butiker i Göteborg. Det ska bli så himla kul. Dom bilderna ska jag fota hemma hos min bestie på Torsdag. Och i helgen ska vi fira Johans yngsta lillasyster som fyller 16 imorgon.

This weekend have been my most intensive by far. We shoot so many pictures. I will spend my day edit them but I really hope that we can order me a new computer soon. Right now I´m working from my partners computer because the one that I am borrowing is so small that I can´t edit from it. We went on long walks in the woods. I also took of the arms on my knitted sweater that I made and made them smaller. It looks so much better now. With the yarn that is over I will make a cute hat.

This week. Today I have a cleaning day. I worked so much this weekend that I didn´t have the time to clean the apartment and we also have laundry. Tomorrow and Wednesday we have Ronja for 8 hours so I think I will take her on a power walk. Bonzo can´t go on long walks anymore because of his arthritis. I also have a collaboration with a company that have several stores in Gothenburg. This will be so much fun. I will shoot the pictures at my best friends house on Thursday. And this weekend we have a birthday party for my partners little sister who is turning 16 tomorrow.
Dela

20 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2017 / 08:44

   Det är inte min hund, det är min mammas 🙂

 1. 13 mars, 2017 / 13:36

  Spännande fartfylld vecka du har framför dig ?

 2. 13 mars, 2017 / 17:46

  Låter som om du kommer få en fartfylld men härlig vecka! 😀

 3. 13 mars, 2017 / 20:37

  Så söt bild!

 4. 13 mars, 2017 / 22:11

  Så bra att tröjan vart bra då, hoppas att du visar. Samt så söt vovven är. Hoppas att du får en ny dator köpt snart då

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2017 / 08:37

   Yes jag kommer visa det någon gång framöver 🙂

 5. 13 mars, 2017 / 22:26

  Vilken sötishund!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2017 / 08:36

   Hon är så go 😀 Hatar dock fortfarande kameran xD

 6. 13 mars, 2017 / 23:00

  fullt ös! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2017 / 08:36

   Ja verkligen och det blir bara mer och mer som ska göras xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.