3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Världens finaste tvättkorg i natur

Världens finaste tvättkorg i natur

Tvättkorg i natur

Jag behöver nog inte ens säga att jag är helt kär i denna tvättkorgen. Yes man kan faktiskt bli förälskad i en tvättkorg haha. Det som jag älskar med vårt badrum är att det är så himla fint. Det går i bruna toner vilket vi båda älskar och det har en sån lyxig känsla. Enorm skillnad från vad vi har nu. Grön plastmatta säger väl allt… Då vi har badkar i vårt nya badrum så vill jag inte ha tvättkorgen inne i badrummet. Min tanke var att hitta en riktigt fin tvättkorg som vi kan ha i sovrummet och denna tvättkorgen är perfekt! Den är helt i vår stil och jag tycker att det kan bli en riktig fin inredningsdetalj.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.