3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vår sista promenad tillsammans

Vår sista promenad tillsammans
Vår sista promenad tillsammans

Rubriken låter mer dramatiskt än vad det är. Igår gick jag och Smilla vår sista promenad tillsammans. Min bestie var med så vi hade picknick ute i det härliga vädret. Jag hade frågat Smillas ägare om det var okej om vi myste lite extra denna sista promenaden och hon var snäll som la fram ett ben åt Smilla. Naturligtvis så skulle hon också få lite mums mums.

Smillas ägare går på semester nu så det är därför kommer vi ha ett uppehåll i några veckor. Jag kommer sakna henne otroligt mycket. Vi har ändå suttit ihop varje vecka sen Mars. Hon har även varit hemma hos oss några gånger. Och den enda nackdelen med detta jobbet är att jag verkligen ger hundarna en plats i mitt hjärta. Det är på både gott och ont. För jag har haft hundar tidigare som jag sedan fått sluta jobba med då ägaren flyttat eller att min hjälp inte längre behövs. Det är naturligtvis jobbigt att behöva skiljas från dom då vi spenderar några timmar i veckan tillsammans.

Vår sista promenad tillsammans

Är så himla tacksam över att vi fick en så himla mysig dag tillsammans. Smilla har haft väldigt svårt för värmen så att bara mysa i skuggan passade henne perfekt. Som ni säkert förstår så var gårdagen en tung dag för mig men jag är så tacksam över att jag kunde få spendera den med min bestie och Smilla. Få tänka på annat och jag försökte ta vara på tiden med Smilla.

Hundrastare i Trollhättan

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att mitt jobb som hundrastare skulle bli min huvudsyssla. Och jag har haft sån otrolig tur. Inte bara med hundarna som jag tar ut är så himla enkla. Jag har även byggt upp väldigt fina relationer med deras ägare och det är guld värt. Alla har varit så himla mysiga och framför allt så känner jag mig väldigt uppskattad. Något som jag tycker är så viktigt när man utför ett jobb. Det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer bli till hösten när jag har alla fyra hundarna samtidigt. Nu på Måndag kommer jag börja jobba med Oliver, som jag längtar! Och vecka 29 börjar jag med Messi.

Vår sista promenad tillsammans
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.