4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Mysstund med min mystjej

Mysstund med min mystjej
Mysstund med min mystjej

Vaknar upp till en grå dag och jag kunde inte vara gladare. De senaste dagarna så har det varit fruktansvärt varmt. Igår hade vi 28 grader och det går knappt att andas ute. Man märker dock stor skillnad på en varm dag med låg luftfuktighet och en varm dag med hög luftfuktighet. Den sista är fruktansvärd. Igår hade vi relativt hög så det var riktigt jobbigt. Jag skulle ut med Nala kl 12 då hennes familj skulle iväg och bada. Men jag skrev att jag snor henne i några timmar istället.

Så vi gick en liten promenad på kanske 15-20 minuter men stackarn var helt slut efter det. Sen gick vi hem till oss och Nala var så himla glad. Det första hon gjorde var att leta rätt på Kiras ekorre. Vi brukar ta ifrån henne den men nu när Kira är här så sällan så fick Nala ha den och hon lekte med den hela dagen. Jag fick en bild på henne där hon till och med somnade med ekorren i munnen, sötaste jag sett!

Mysstund med min mystjej

Vi hade igång både AC och fläkt igår så Nala tyckte nog att det var riktigt skönt här hemma hos oss. Hon har verkligen världens bästa personlighet. Min sambo och många andra som har träffat henne klagar på att hon inte alls vill mysa eller knappt bli klappad. Men med mig är Nala som en enda stor bäbis och vi kramas och pussas hela tiden. Hon var dock reserverad mot mig i början också. Men när jag är hemma hos hennes familj då sitter hon nästan i knät på mig.

Mysstund med min mystjej

Nala är den första huskyn som jag haft kontakt med. Och hon är verkligen en sån fin ambassadör för sin ras. Tidigare i veckan så fick hon leka med Juno som är min vän Madeleines ena bordercollie. Tjejerna är lika gamla och är båda två raser som aldrig får slut på energi. Och dom lekte så himla fint tillsammans. Det var så roligt att se. Hela 2 timmar var vi ute. Jag låter aldrig hundarna som jag tar ut hälsa på varken människor eller andra hundar om inte jag och ägaren har kommit överens om något annat.

Nala har fått en lekkompis

Första gången som Nala träffade Juno så var Sari med så hon såg att det gick väldigt bra. Nu känner jag Madeleine och hon är även utbildad inom hund så det känns väldigt bra att Nala har fått en kompis att leka med. Förhoppningsvis så lyckas vi får ihop fler lekstunder tillsammans nu i sommar. Vi pratade även om att öva lydnad vilket ska bli så roligt att få testa på.

Mysstund med min mystjej
Dela

2 Kommentarer

  1. 2 juli, 2022 / 16:48

    Alltså hon är ju så fin <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.