3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vår mysiga Lördag

Vår mysiga Lördag
Vår mysiga Lördag

Jag sov så dåligt inatt. Somnade någon gång efter två och gick upp vid åtta. Vissa nätter sover jag så himla dåligt. Men väl vaken så började jag att vattna mina växter. Har börjat med ett vattningsschema igen då det tar en hel dag om jag ska vattna alla samtidigt. Diskade och plockade undan. Sambon vaknade 2,5 timme senare så jag bestämde att vi skulle äta frukost tillsammans.

Vår mysiga Lördag

Jag äter aldrig frukost men efter att ha varit vaken i 3 timmar så började magen kurra så jag dukade upp en god frukost till oss. Med andra ord så tillhör inte detta vanligheterna. Men det var ju ändå Lördag så fick lyxa till det lite. Jag hade även ett långt samtal med mamma och Kira. Mamma har alltid på högtalarna när hon pratar och då det var så länge sedan som jag träffade Kira så hörde jag hur hon pratade i bakgrunden när hon hörde min röst.

Vår mysiga Lördag

Naturligtvis så såg vi även några avsnitt av Naruto

Det är utan tvekan den bästa serien som jag någonsin sett! Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gör till dessa avsnitten. Jag har varit intresserad av Japan i 15 år men det är inte förrän nu som jag har börjat studera för att lära mig Japanska. Det var en super gullig tjej i min växtgrupp Crazy Plant Parents som tipsade om appen Duplingo. Via den har jag lärt mig så mycket redan. Mitt mål är att kunna se Naruto på Japanska och förstå vad de säger. Samt att jag vill kunna sjunga med i mina favoritlåtar.

Vår mysiga Lördag

Vi åkte även och tände ljus vid gravarna

Det är så himla fint att vara där på kvällen när mörkret lägger sig och alla ljusen lyser upp. Folk i alla olika åldrar är där för att ge sina avlidna vänner/anhöriga en omtanke. I sorgen så möts man av leenden. Vi har även tänt ljus här hemma vid Bonzos urna. Jag skriver nästan aldrig om honom längre men det gör för ont. Tanken på att det gått över ett år känns overkligt för jag minns allt så himla tydligt. Jag kan fortfarande inte se bilder på honom utan att bli ledsen. Det är en sån fruktansvärd saknad att den inte ens går att beskriva. Hjärtat gör ont utan honom. Skickar en stor kram till alla er som också förlorat någon ni älskar.

Dela

6 Kommentarer

 1. 6 november, 2021 / 18:47

  Låter som en bra dag 🥰

 2. 7 november, 2021 / 13:44

  Vad kul att du lär dig japanska! Skulle vara häftigt att åka dit någon gång. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2021 / 11:20

   Jaa visst hade det de! En vacker dag ska jag åka dit 😀

 3. 8 november, 2021 / 10:41

  men åh vad mysigt och fint! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.