1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Carolina Gynning släpper nytt porslin DECO

Inlägget är reklam för Cervera.se och innehåller annonslänkar
Carolina Gynning släpper nytt porslin DECO

Carolina Gynning har släppt ny servis och jag måste säga att jag gillar den! Jag tycker att den ser lyxig ut. Min första tanke när jag såg den var Versace. Tycker det är så kul att skålarna mer påminner om hundskålar. Något nytt istället för att allt alltid ska ha samma form. Detta är inte min stil på servis men hade jag kommit hem till någon på middag och blivit serverad mat i detta porslinet så hade jag blivit så glad. Det är utan tvekan instagram vänligt.

Om jag tyckte att Mateus var dyrt så är det inget mot vad Carolinas nya servis är

Jag älskar mitt Mateus porslin så otroligt mycket. Men då det är dyrt så använder jag det inte så ofta. Någon gång i veckan men absolut inte varje dag. Jag måste säga att jag blev chockad när jag såg priserna på Carolinas nya servis Deco. Det får nästan Mateus att framstå som billigt. Porslinet är tillverkat i benporslin vilket gör att de är väldigt tåliga. De tål både maskindisk och mikrovågsugn. Det står på hemsidan att detta är anledningar till att använda de i vardagen. Men jag vet inte om jag hade vågat använda så dyra tallrikar till vardags.

Carolina Gynning släpper nytt porslin DECO

Jag har två muggar från hennes tidigare designer. Har dock aldrig fastnat för hennes vinglas. Vilket kanske är tur med tanke på att jag inte dricker vin. Men jag kan ändå uppskatta att hon gör något annorlunda. Att hon vågar använda färg. Jag som många andra älskar alla nyanser av grått och beige. Men jag tror det är för att jag har så mycket växter så skulle man ha mycket färg kombinerat med alla växterna så skulle det nog kännas som att man bodde i en regnbåge haha. Vad tycker ni om Carolina Gynnings nya design Deco? Är det något som ni hade kunnat tänka er att köpa?

Ni hittar porslinet här!

6 Kommentarer

 1. 7 november, 2021 / 14:13

  Det var ju verkligen fint porslin 🙂

 2. 7 november, 2021 / 19:17

  Tycker också det påminner om Versace. Det är fint men inte min stil, föredrar Iittalas glas och porslin.

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2021 / 11:21

   Ittalaglas har jag aldrig förstått mig på men skönt att alla tycker olika 😀

 3. 8 november, 2021 / 06:11

  Ja men det där porslinet såg inte så tokigt ut!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.