0   18
0   44
3   20
0   36
0   24
2   23
2   25
0   31

Vår helg kunde inte varit bättre

blommor och humlor
blommor och humlor
blommor och humlor
blommor och humlor

Hoppas att ni kommer få en bra start på veckan och att ni haft en bra helg. Vår helg kunde inte varit bättre. I Lördags spenderade vi hela dagen med min sambos pappa och hans sambo, vilket vi även gjorde igår. Vi var alla ute i Öresjö hos min sambos farmor och farfar. Vi har inte sett dom på över en månad på grund av Convid-19. Men nu när sommaren är här och vi alla kan vara ute så går det äntligen att hälsa på dom.

lupiner och hundkex
en blombukett av lupiner
humla i lupiner

Som jag lovat så plockade jag med mig en stor bukett av lupiner till dom. Tänkte gå tillbaka dit idag och plocka en ny bukett till mig själv. Älskar dom så mycket! Sen blev det en massa trädgårdsarbete. Min sambos pappa stod flera meter upp på en stege och sågade ner grenar från en gran. Sen flög han på deras häck som hade väldigt mycket dött i sig. Jag attackerade alla ormbunkarna som spridit sig som en löpeld över deras rabatter. Så underbart att få spendera en hel dag ute.

Bonzo världens sötaste hund

Bonzo var naturligtvis med oss. Han älskar att vara hos farmor och farfar. Vi hade varit på hans rehabsim tidigt på morgonen och han var helt slut efter det. Vi var osäkra på om han skulle orka med en dag ute i Öresjö men han verkar ta igen det idag för han sover så gott. Och på tal om att sova gott! Jag sov i 8 timmar och 19 minuter idag. I flera veckor har jag snittat på 5-6 timmar. Känns helt underbart att äntligen ha fått sova ut ordentligt.

Dela

3 Kommentarer

  1. 8 juni, 2020 / 13:23

    Vad härligt att ni var iväg och hälsade på dom! <3 Kramis

  2. 10 juni, 2020 / 09:48

    Åh så härligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.