1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Valde att stänga mitt youtube konto

Ronja is sleep right next to me right now. She is here while my mom is working ♥
Idag valde jag att stänga mitt youtube konto. Det finns några anledningar till detta. Att blogga har varit något väldigt naturligt för mig. Jag har alltid tyckt om att skriva och utan bloggen så hade jag antagligen fortfarande haft väldigt svårt för att läsa och stava. Nu är jag inne på mitt 10:onde år som bloggare och jag älskar det mer och mer för varje dag som går. Dock har kraven på mina inlägg blivit allt större. Jag ser bloggen som ett företag och har därför haft väldigt svårt för att skriva såna här spontan inlägg där jag bara låter fingrarna trycka runt på knapparna. Det kräver så enormt mycket tid att driva en blogg. Det är långt ifrån knäppa några bilder och skriva en liten texten. Mycket handlar om att göra ens inlägg sökbara, googlar någon något så vill man att ens inlägg ska hamna så högt upp på googles lista. Det gör dom inte om man bara skriver en text.

Sen efter mycket stöd från familj och vänner så bestämde jag mig väldigt nyligen att börja jobba som fotograf. Än så länge har jag inte fått beställningar men jag hoppas att det börjar ta fart mer till våren. Jag har även tre olika instagram konton som jag driver. Dixiwonderland som är kopplat till bloggen, loveubonzo som är Bonzos konto och sen ett konto där jag lägger upp alla mina bilder wondersbydixi. Vid sidan av allt detta så jobbar jag som dog walker åt två hundar plus att jag har Bonzo. Det är väldigt mycket arbete då allt ska uppdateras regelbundet. Ni som följt mig på youtube vet att jag inte har haft regelbunden uppdatering. Även om mina prenumeranter har vuxit sig allt större så har inte visningarna på mina videos ökat.

Jag känner att jag vill lägga all min tid på att fotografera. Jag vill ha tiden att skriva bättre och mer personliga inlägg till er. Vissa av er har följt mig i så många år och ni är så viktiga! Naturligtvis är mina nya läsare också viktiga men det är inte lätt att få besökare att stanna kvar och därför betyder det så mycket för mig när jag får kommentarer ifrån er som läst i så många år. Jag tänkte även med detta inlägget passa på att fråga er vad ni vill läsa om på bloggen. Finns det något som jag kan förbättra, något ni vill se mer av?


Today I decided to close down my youtube channel. There are many resons for that. Blogging has always felt natural for me. It is something that I have been doing for 10 years and without it I think that I would still have problems with reading and spelling. I have very high standards of the posts that I put out here. I see my blog as a business and that is why it´s so hard for me to just write free like this. I want everything to be perfect. And it is hard having a blog. Many people think it´s just to take some pictures and write something but behind the scene many of us want to be friendly with google. And what I mean by that is that if somebody is using Google I want my posts to be high up so that people find me. I also have three different instagram accounts. Dixiwonderland that is for the blog, loveubonzo that is Bonzos account and wondersbydixi where I post all my photography. Because with a lot of love from family and friends I decided not long ago to start working as a photographer. And on the side I work as a dog walker for two dogs and I have Bonzo as well. It is a lot of work to keep all the pages updated every day and even if I got more subscribers on my youtube channel the views never increase.

I feel that I wanna put all my time in to photography. I want to have more time to write more personal post for you. Some of my readers have been with me for so many years and it means so much to me. It is not easy getting new readers that will visit you every day so I´m super thankful for all the love and support. Now I´m gonna end this post with asking you guys what you wanna see more of? 

Dela

15 Kommentarer

 1. 1 mars, 2017 / 13:31

  Hoppas det ska börja trilla in beställningar snart, du är verklugen jätteduktig

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2017 / 13:42

   Ja det hoppas jag också. Hade varit så himla roligt 😀

 2. 1 mars, 2017 / 14:02

  Så länge du gör vad som känns bäst för dig!! 🙂 Sv: På Céline butiken i stockholm! 🙂 Jaha kan det kanske vara en Phantom eller Trapeze bag? Dom båda är rätt stora! 🙂 Ja visst är det kul att man gillar olika storlekar osv! 😀 Tack så mycket!!​

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2017 / 08:40

   Ja men det känns som bästa valet just nu 🙂

 3. 1 mars, 2017 / 14:25

  Vad fin bild!

 4. 1 mars, 2017 / 14:34

  Vad roligt att du har börjat jobba som fotograf och du är verkligen duktig! <3 Kramis

 5. 1 mars, 2017 / 17:49

  Du kommer säkert börja få beställningar snart, dina bilder är så fina!

 6. 1 mars, 2017 / 18:49

  Tråkigt att du väljer att stänga det men samtidigt bra att du prioriterar vad du vill lägga din tid och energi på. Dina bilder är jättefina, så beställningarna kommer nog komma snart 🙂 kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2017 / 08:39

   Jag hoppas det. Jag är väldigt aktiv på instastories så du kan titta in där om du vill se mig mer i video format 🙂

 7. 2 mars, 2017 / 17:33

  Åh vad kul med fotografkollegor 🙂 hoppas det kommer beställningar snart!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.