0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Mer färg till våren


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Tröja / Blus / Topp / Body
Mer färg till våren är något som är ett måste för mig. Dessa plaggen passar lika bra till sommardagar som sommarkvällar. Och vi som bor i Sverige vet att svensk sommar sällan betyder 25 grader värme och sol. Det är mer 15 grader och mycket regn så då är det bra med en blandad garderob.

Jag har ofta bilder i huvudet om hur jag vill klä mig men sen skapar jag aldrig outfiten i verkligheten. Tror det är för att jag inte vill sticka ut och få uppmärksamhet vilket jag vet att jag skulle få om jag klädde mig så här. Jag tycker det är så himla fint med kjolar men det enda jag har här hemma är svarta tråkiga kjolar som inte alls är vad jag egentligen vill ha. Men i år så ska jag införskaffa kjolar i alla möjliga färger och modeller. Det är så viktigt att våga vara dig själv no matter what. Klä dig hur du vill, lev ditt liv hur du vill. Vad andra tycker och tänker betyder inget så länge du själv är lycklig med den du är.


More color for spring is something that is a must for me. These garments are equally suitable for summer days and summer evenings. And we are living in Sweden knows that Swedish summer rarely does 25 degrees heat and sun. It’s more like 15 degrees and rain so then it is good with a mixed wardrobe.

I often have images in my head of how I want to dress, but then I never create the outfit in reality. I think it’s because I don´t want to stand out and get attention, which I know I would get if I dressed like this. I think it is so very nice with skirts, but the only one I have at home is boring black skirts that is not at all what I really want. But this year I will buy skirts in all kinds of colors and models. It is so important to dare to be yourself no matter what. Dress how you want and live your life how you want. What other people think means nothing as long as you are happy with who you are.

Dela

15 Kommentarer

 1. 1 mars, 2017 / 19:30

  Är så taggad på rosa!!
  sv: Den var magisk kan jag tala om för dig! 😀

 2. 1 mars, 2017 / 20:07

  Jag hamnar också lätt i svart-träsket, bekvämt. Humbug på det! Vill ju ha färger med så jag försöker verkligen! 🙂

 3. 1 mars, 2017 / 20:38

  Jaa färg hör våren till 🙂

 4. 1 mars, 2017 / 20:43

  Vilka härliga toppar
  Kram

 5. 1 mars, 2017 / 21:01

  Älskar de rosa färgerna <3

 6. 1 mars, 2017 / 21:11

  Så fina, skulle verkligen behöva lite mer färg inför våren och sommaren!!

 7. 1 mars, 2017 / 22:12

  åh så läckra färger, verkligen!!

 8. 1 mars, 2017 / 22:43

  Snyggt!!

 9. 1 mars, 2017 / 22:57

  Älskar färgen på första och andra tröjan! Kram

 10. 2 mars, 2017 / 07:48

  Jaa, äntligen mer färg!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.