8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Våga må bra i dig själv

outfit från hm

Blus/H&M – Kjol/H&M – Väska/Michael Kors

Är så himla glad över att jag köpte denna blusen. Så här korta toppar undviker jag alltid för jag har inte kroppen för dom. Men jag är så trött på alla korkade regler jag har satt upp för mig själv under dessa åren. Tycker blusen var jätte söt till denna kjolen. Och så länge jag kan ha en kjol med hög midja till så trivs jag. Det är det viktigaste!

Våga må bra i dig själv

Igår la jag ut en bild på mig i bikini på stories och skrev en text om hur jag tänker nu när det är sommar. Jag vet att det är så många som mår dåligt nu under sommaren. Man har ångest för att man inte har den perfekta sommarkroppen. Jag har bestämt mig för att aldrig gömma min kropp. Ja jag är överviktig men vem bryr sig känner jag? Jag är inte på stranden för att se snygg ut. Jag är där för att ha en mysig stund med min familj. Och jag bryr mig aldrig om hur alla runt omkring mig ser ut så jag hoppas att dom är lika ointresserade av mig. Förr trodde jag att alla smala var självsäkra på stranden men jag har insett att så inte är fallet. Det spelar ingen roll hur snygg jag tycker någon är för den personen kan ha hjärnspöken precis som jag. Mitt inlägg på stories var en uppmuntran till alla, oavsett storlek eller utseende för den delen. Om jag bara kan ha fått en person att våga så har jag lyckats känner jag. Responsen jag fick var jätte fin och det uppskattar jag.

Dela

14 Kommentarer

 1. 28 juni, 2020 / 15:41

  Ursöt outfit tycker jag!!! Du passar så fint i den toppen!!!
  Så himla bra och viktigt att du tar upp det där, jag har också en hel del hjärnspöken. En del bilder i mitt senaste inlägg när jag badade med Cooper dyker valkarna upp och jag blev osäker om jag skulle lägga ut. Men samtidigt, vad spelar det för roll då?? Om jag vågar lägga ut de kanske man uppmuntrar någon annan till att våga!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2020 / 18:15

   Lovar att ingen annan tänker på de där ”valkarna” än du själv. Så himla bra att du la upp bilderna. Så viktigt att alla kroppar får synas 💕

 2. 28 juni, 2020 / 17:53

  Alltså du är så himla grym och helt rätt inställning. Du är verkligen vacker som du är och fortsätt att visa upp din vackra kropp! <3 Kramis

 3. 28 juni, 2020 / 19:46

  Såå himla fin topp, klär dig så bra! 😀 Och håller med i det du skriver! Man är ju inte på stranden för att se bra ut nej, utan för att njuta av umgänget, bada och ha det mys!<3

 4. 28 juni, 2020 / 21:39

  SÅ BRA, SÅ VIKTIGT!!! <3 Det säger jag alltid till en vän som aldrig går i plagg där hon visar benen, då hon känner sig obekväm över sina åderbråck. Jag säger att den enda som bryr sig är hon själv, inte en kotte lägger förmodligen en tanke på hennes ben, utan det är bara en själv som har massa hjärnspöken <3 När jag är på stranden, stan eller var som helst så tänker jag aldrig hur folk ser ut?? Tänker typ "åh vilken fin bikini den tjejen har" eller sådana saker, aldrig "men gud vilka åderbråck hon har"…

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2020 / 18:13

   Åh jag känner exakt samma! Man letar inte fel hos andra utan endast hos sig själv. Slår vad om att din vänner är super snygg och hon ska verkligen inte vara rädd för att visa sina ben. Tänk om en annan tjej som också har åderbråck ser henne i kjol och kanske får mod till sig att själv våga ha kjol/shorts eller klänning 😀

 5. 28 juni, 2020 / 22:30

  Det är så sant som det är sagt och håller helt med dig, jag har hjärnspöken många ggr jag med och blir fixerad, men i slutändan så stör man sig alltid på ngt när man nåt just med det man tänkt,
  Fin blusen är

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2020 / 18:12

   Hoppas du övervinner dina hjärnspöken 💕

 6. 29 juni, 2020 / 09:24

  Blusen var fantastiskt fin och passade dig jättebra! Och vilket fint initiativ utav dig att lägga ut på stories. 💕 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2020 / 18:12

   Tack så mycket för dina fina ord 💕

 7. 30 juni, 2020 / 20:04

  så söt topp och så bra skrivet fina du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.