12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Våfflor till frukost


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Våfflor till frukost är inte en nyttig frukost. Men jag om någon vet att livet är för kort för att tänka allt för mycket på dieter eller liknande. Jag äter vad jag vill när jag vill och det mår jag bäst av. Ingen ångest utan bara livsglädje. Receptet hittar ni här.

Idag kommer bestie hit. Det var egentligen tänkt att jag skulle åkt till henne men Bonzo har varit sjuk i några dagar. Då jag inte vill lämna honom ensam så kommer hon hit istället. Har beställt hem nya skor. Ett par från Tommy Hilfiger och ett par från Puma. En uppdatering inför våren.


Waffles for breakfast is not a healthy breakfast. But I for one know that life is too short to think too much about diets. I eat what I want when I want. No anxiety but only joy in life. The recipe can be found here.

Today my best friend will come over. At first I was suppose to go to her but Bonzo has been sick for a few days. I don´t want to leave him alone so she is coming over here instead. Have ordered home some new shoes. A pair from Tommy Hilfiger and a pair from Puma. An update for spring.

14 Kommentarer

 1. 1 februari, 2017 / 08:55

  Men åh så galet gott

 2. 1 februari, 2017 / 10:17

  Om man unnar sig ibland så är det ingen fara. Jag kör på din taktik. Det enda jag försöker undvika är att äta mellan måltiderna. Det där dumma småätandet är inte bra..

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2017 / 09:02

   Jag småäter aldrig. Det gjorde jag dock när jag var yngre. Hade nästan önskat att jag var en person som smååt för jag är så dålig på att äta regelbundet 🙂

 3. 1 februari, 2017 / 12:17

  Så himla gott, bra inställning också! Roligt att din bästis hälsar på. ^^

 4. 4 februari, 2017 / 18:35

  Mmmh, såg OTROLIGT gott ut!

 5. 13 februari, 2017 / 21:27

  Oh så gott! :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.