1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Vad tyckte ni om Eurovison?

I lördags åkte vi hem till familjen för att äta grillat. Ni var många som skrev i detta inlägget att ni älskar grillat och jag håller absolut med. Jag tror det är hela känslan med att tillaga sin mat utomhus och sedan äta ute i sommarvärmen som gör det hela speciellt. Som ni kan se så älskar jag grönsaker, har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Till maten så blev jag helt förälskad i rosé vinet med rosorna på. Flaskan är fin, doften är underbar och smaken var precis i min smak. Jag dricker endast alkohol för att det är gott jämfört med när man var yngre och drack i stort sett vad som helst endast för att bli full. Just vin har inte riktigt varit min grej. Jag gillar när det smakar sött och har därför endast druckit Aviva (vilket ingen kan ha missat vid detta laget) men detta vinet var så gott. Smakade sommar och innehåller 7% alkohol vilket passar mig perfekt då jag inte tycker om när det smakar för mycket alkohol.

Vad tyckte ni om Eurovison? Mina favoritbidrag var Tyskland och Ungern. Tysklands bidrag påminde mycket om Ed Sheerans musik och för er som inte vet så var jag ett litet emo kid när jag var yngre. Många sa att det bara var en fas och även om den fasen höll i sig i ca 5 års tid så älskar jag fortfarande musik otroligt mycket. Jag kan inte ungerska men tyckte verkligen om låten. Sverige tog sig till en sjunde plats och ett tag så trodde jag faktiskt att vi skulle vinna. Vad tycker ni om låten som vann? Jag kan förstå budskapet men jag förstod mig inte på kacklandet haha.

26 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:46

   Du är inte ensam om det med tanke på hur mycket röster den fick men jag gillade den inte xD

 1. 14 maj, 2018 / 09:40

  Tycker lite som dig kring vinnarbidraget ^^

 2. 14 maj, 2018 / 10:10

  Så himla gott med grillat och vad kul att du hittade ett nytt gott rosé att dricka 🙂 Jag är en vinare, älskar vin och framför allt rött. 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:45

   Då vet vi att vi får köpa varsin flaska xD :*

 3. 14 maj, 2018 / 10:10

  Åh vad gott det där såg ut! 😀 tittade dock inte på eurovision 🙂

 4. 14 maj, 2018 / 10:17

  Det är så mysigt med grillat! Tror det är därför jag ”står ut” med en elgrill, haha. Grllsmaken blir ju inte detsamma, men att laga och äta ute och aldrig behöva gå in! JA TACK!

  Angående vinnarbidraget förstod jag mig inte på det alls… varför hade hon klätt ut sig till en japanska och inrett scenen med Maneki Neko-katter? Vad har det med saken att göra ens..? Sedan att det inte var min musiksmak var ju också inte så peppigt med deras vinst. Men jag hejade på Tyskland och Ukraina. Och någon till hade jag i topp tre, men minns inte vilken det kan tänkas ha varit… tjeckien tror jag. Hängsel-funk-killen. Vilket inte heller är min smak, men jag tyckte han var gullig ;P

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:44

   Hade känts betydligt mer ”aha” om hon haft kycklingar i bakgrunden xD

 5. 14 maj, 2018 / 10:49

  WOW vilken dröm middag!!! KRAM från livet i Marbella 😍

 6. 14 maj, 2018 / 11:48

  Grilla, det måste jag göra i helgen. Ja, mello, vad säger vi om det? Benjamin var helt ok och han ska nog vara nöjd med sin plats, det är svårt när tittarna ska rösta.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:43

   Jag tycker absolut att han ska vara nöjd. 20 år gammal och presterar så bra, det är imponerande 🙂

 7. 14 maj, 2018 / 13:25

  Maten såg galet god ut verkligen 😍 Är inte heller så mycket för alkohol och nu är det över ett år sen jag drack sist och har ingen längtan eller sug på att dricka snart igen men det kommer väl när det kommer ☺️

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:42

   Vi har aldrig alkohol hemma. Nu på sommaren blir det att man dricker lite mer men jag är väldigt försiktig då vi tyvärr har haft alkoholister i släkten och sjukdomen är ärftlig.

 8. 14 maj, 2018 / 14:50

  Tänkte också på Ed Sheeran när jag hörde Tysklands bidrag haha.
  Jag tyckte inte om vinnaren. Visst var hennes refräng lite catchig men det fanns andra så mycket bättre bidrag , jag gillade Danmark, Tyskland och Frankike 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:41

   Ja, det fanns betydligt bättre alternativ 🙂

 9. 14 maj, 2018 / 18:35

  Budskapet var fint men själva låten på vinnande bidraget fick mig att vilja hoppa ut för ett stup, vill verkligen aldrig höra den låten igen, blir typ bara arg! Haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:40

   Jag kan hålla med om budskapet men den var för weird även för min smak 🙂

 10. 14 maj, 2018 / 20:02

  så fint inlägg 😀 jag gillade också tyskland 🙂

 11. 15 maj, 2018 / 12:27

  Åh, rosé är ju så härligt att dricka på sommaren! ^^ Jag gillade också Tysklands bidrag! Sen gillade jag Danmark, Cypern och Tjeckien med, och såklart Sverige! Tyckte vinnaren var okej för hon sticker ju ut mycket och bjuder verkligen på en show så det blir underhållande att titta på vilket jag tycker är viktigt i ESC, sen tycker jag låten är ganska lätt att få på hjärnan, haha, men förstår mig inte heller riktigt på kacklandet. Men som sagt, bra budskap och unikt. ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2018 / 13:38

   Jag kan hålla med dig på flera punkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.