4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Samsung Crystal UHD

Igår var en så himla bra dag! Jag arbetade lite men för de mesta så låg jag i sängen och läste Tills alla dör. Planen var att försöka läsa ut den innan dagens slut men det hann jag inte. Men den ska tillbaka på Onsdag så behöver spendera några timmar om dagen med att läsa. Vid 16:30 så mötte jag upp en så himla fin person som hämtade alla kläderna.

Hon har följt mig i 10 år

Har man själv aldrig varit aktiv på internet på samma sätt som jag har så kommer man aldrig förstå denna känslan. Det jag har byggt upp under alla dessa åren är unikt. För jag har inte en följare, inte två eller tre. Jag har flera följare som efter 10 års tid fortfarande följer mig. Och jag tror att väldigt få som jobbar i denna branschen har så många gamla följare kvar. Jag är otroligt stolt över den relationen som jag har till mina följare. Och otroligt tacksam för att ni fortfarande vill hänga med mig efter så här många år.

Så det var otroligt roligt att få ett ansikte på en av er som har hängt med så här länge. Super gullig var hon också. Hade det inte snöat så mycket så hade vi nog stått kvar i flera timmar och pratat haha. Tack för dina fina ord S. Det värmde i hjärtat ska du veta.

Samsung Crystal UHD

Efter det så väntade en långpromenad med min favorit tjej. Igår var en väldigt speciell dag för det var första gången som Nala såg en snögubbe. Hon var så nyfiken och undrade vad det var för konstigt i snön. Jag är förmodligen så som alla småbarnsföräldrar är med sina ungar när ungen upplever något för första gången. Det är spännande att få uppleva något man sett tusen gånger för första gången genom någon annans ögon.

Jag var lite rädd att hon skulle äta upp snögubbens armar men han fick behålla dom haha. Sen efter promenaden så pratade jag med Nalas ägare som är de mest gulliga personerna som ni kan tänka er. Jag har tagit ut väldigt många hundar i mitt jobb som hundrastare men har aldrig byggt upp en så fin relation som den vi har. Vi hade lätt kunnat spendera en hel kväll tillsammans och bara babbla om allt möjligt. Dom känns som min andra familj och jag är så otroligt tacksam för deras förtroende.

Samsung Crystal UHD

Samsung Crystal UHD

Väl hemma så var det dags att försöka få ihop vår nya tv. Under black friday så köpte min sambo en ny tv till oss. Som ni vet så ÄLSKAR jag att se filmer och serier. Det är ett intresse jag har haft hela livet. Trots detta så har jag sagt nej ett flertal gånger när min sambo har velat köpa en ny tv. Det var inte förrän jag såg film hemma hos min bestie eller när vi var nere i Helsingborg och såg Naruto på hotellet som jag insåg hur dålig bild vår tv har. Så denna gången så gick jag med på en ny tv.

Men jag sa till honom att den ska helst vara 32 tum som vår gamla tv. Enligt honom så finns det ingen tv som är tex 35-36. Utan det bästa han kunde hitta för priset var en 43 tum. Ni som bor i en 2:a eller större skrattar säkert nu för ni har förmodligen en 50 tum tv. Men 43 tum i vår lilla 1:a det är som att ha en bioduk. Den känns enorm! Men helvete va bra den är!

I skrivandets stund sitter jag och ser på den sista Harry Potter filmen. Jag har haft maraton i två dagar och det är som att jag ser i 3D, så bra är bilden! Jag tror inte ni förstår hur dålig bild vår gamla tv har haha. Men nu kan jag se detaljer, folks porer. Jag kan till och med se trots att det är en mörk scene. När jag såg en skräckfilm på vår gamla tv så såg jag i stort sett ingenting för bilden var så dålig. Och vår gamla tv kommer vi ge till en kvinna som jobbar med kvinnojouren så den kommer få ett nytt hem.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.