6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Vackra Buketter | Min första kund

Reklam för mitt egna företag Vackra Buketter
Vackra Buketter | Min första kund

Igår satt jag och skrev detta blogginlägget. Tårarna rann ner för kinderna hela dagen igår. Jag visste inte hur jag skulle må idag. Skulle jag vara ledsen? Nedstämd? Men detta blev utan tvekan en otroligt fin dag. Och naturligtvis så tror jag att allt är Bonzos förtjänst. Han ville inte att jag skulle vara ledsen på hans födelsedag.

Men detta blev utan tvekan en otroligt fin dag

Min dag började med att jag skulle till tandläkaren och ta bort tandsten. Hade en elev idag som var så himla duktig! Sen var hon så galet vacker. Hennes ögonfransar var 3 meter långa och så hade hon perfekta ögonbryn. Fick beröm för min tandhygien men jag behöver borsta tänderna längre och så skulle jag byta ut tandtråden mot easypick då det tar mycket bättre än tandtråden. Kan säga att det är flera timmar senare nu och jag har så ont i munnen. Ändå så älskar jag att gå till tandläkaren! Nu tänker jag sköta mina tänder så gott jag kan så att jag aldrig mer får tandsten.

Vackra Buketter | Min första kund

Företagen går så himla bra nu

På väg till tandläkaren fick jag ett mail om att jag har fått ett nytt samarbete! Så himla roligt. Det känns så skönt med tanke på hur lite samarbeten jag hade förra året. Detta året höjde jag även priset på mina samarbeten. Och när vi ändå är inne och pratar sociala medier. Nu när jag skriver detta är klockan 14:20 och jag har haft fyra gånger så mycket mer besökare på bloggen idag än vad jag brukar ha. Har någon länkat mig eller hur har ni alla hittat hit? Så galet men naturligtvis så roligt. Jag hoppas att ni är här för att stanna.

Men nu till det absolut roligaste idag! I och med min floristutbildning så har jag valt att starta ytterligare ett företag vid namn Vackra Buketter. Och idag fick jag min första kund! Alltså jag är så glad för detta. Det är min dröm att kunna leva på alla de projekten som jag gör. Arbetet med mina sociala medier, fotografera och skapa blombuketter. Vilken dröm och jag får nypa mig själv i armen för just nu i denna stund så känns det som att jag kommer lyckas med detta.

Dela

4 Kommentarer

  1. 10 maj, 2021 / 21:30

    Åh men wow! Grattis till första kunden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.