0   9
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Leasa Mercedes Benz från 3695 kronor/månaden

Reklam i samarbete med Bildahl.se
Bor du i Norrland och är sugen på en ny bil? Då ska du vända dig till Bildhal som är expert på Mercedes, Nissan och Citroen i Norrland. Företaget grundades 1996 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet för att vara ledande i Norrland. De erbjuder nya och begagnade bilar samt leasing både för företag och privatpersoner.
Leasa Mercedes Benz från 3695 kronor/månaden

Mercedes Benz
När drömmen blir verklighet

Mercedes är en av de dyrare bilmärkena. När man ser en Mercedes så vet man att den har kostat pengar. Jag har åkt i ett flertal Mercedes och förutom en snygg design så är de några av de skönaste bilarna som jag har suttit i. Och när man köper en bil så är det extremt mycket att tänka på. Du vill ha en trygg bil som levererar vid en olycka. Du vill sitta bekvämt om du ska köra långa sträckor. Sen skadar det inte heller om bilen ser bra ut både på insidan och utsidan.

Har man inte råd att köpa en Mercedes så behöver man inte vara ledsen. Bildahl erbjuder leasing av Mercedes både till privatpersoner som till företag. Den billigaste månadskostnaden ligger på 3695 kronor vilket inte är speciellt farligt om du använder din bil dagligen. Då får du valuta för dina pengar samtidigt som du åker i stil.

Leasa Mercedes Benz från 3695 kronor/månaden

Fördelarna med att leasa en bil

 • Man slipper finansiera hela bilen på egen hand
 • Ofta ingår såväl försäkring som service i månadsavgiften
 • Slipp stress och ångest över värdeminskningen
 • När kontraktet har gått ut kan du leasa en ny bil och på så sätt alltid ha det senaste

Innan vi köpte vår bil så pratade vi en del om leasing. Men just då var det rätt nytt och de ända som vi kände till som leasade gjorde det via sina företag. Idag är det betydligt mer populärt och både familj och vänner till oss leasar sina bilar. Jag tycker det är bra att alternativet finns. Är man en person som gärna vill uppgradera sina bilar så är det betydligt bättre att leasa en bil än att köpa och sälja fram och tillbaka. Är det något som tappar i värde efter ett köp så är det just bilar. Leasar ni eran bil eller har ni planer på att göra det?

Dela

2 Kommentarer

 1. Johanna
  12 maj, 2021 / 16:11

  Har inte körkortet än jag så kan varken leasa eller köpa 😭

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2021 / 20:48

   Kämpa på Johanna! Du klarar detta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.