8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar
Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Peyton Short Coat | Rahima Drawstring Jacket | Allison Check Shacket

Just nu har Bubbleroom en kampanj där ni får 25% rabatt på utvalda ytterplagg. Jag valde ut några av mina favoriter men det finns så otroligt mycket mer. Ni hittar kampanjen här om ni är sugna.

Jag handlar i stort sett aldrig kläder längre. Det jag handlar mest är t-shirtar som jag kan sova i för det är det ända som behöver köpas nytt. Det fanns en tid då jag spenderade flera tusen på att shoppa kläder och smink. Ska jag vara helt ärlig så trodde jag aldrig att det intresset skulle försvinna. Men istället för att köpa kläder så köper jag istället växter.

Det blir så när man hittar nya intressen. Det känns inte lika roligt längre. Förr tyckte jag det var kul att fotografera outfits och styla men idag kunde jag inte bry mig mindre. Jag tycker det är roligare att förverkliga en bild som jag får i huvudet där jag kanske ser framför mig att jag har en fin klänning på mig. Men jag kommer nog aldrig börja fotografera outfits så som jag gjorde förr.

Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Subway Black | Subway Natural | Lulu Jacket

Det är kanske för att man har blivit äldre. Tänker att när jag var 20 så var kläder och smink det bästa jag visste. Nu är jag 30 och kunde inte bry mig mindre om hur jag ser ut. Jag tycker fortfarande det är kul att sminka mig, locka håret och sätta på mig en mysig outfit. Men det är inte viktigt. Och ända gången som jag faktiskt gör det är när jag ska vara framför kameran eller om vi ska ut och äta middag.

Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Tally Long Jacket | Camilla Quilted Jacket | Dolly Long Puffer Coat

Men det är flera av er som har bett mig att börja tipsa om kläder igen. Den största anledningen till varför jag slutade har väl en del med att mitt egna intresse försvann men också för att jag inte alls tycker om de trenderna som har varit/är. Jag hatar 90-talet och tycker folk har sett för jävliga ut i X antal månader. Jag tycker inte heller om alla kavajer folk går runt med som är 10 storlekar för stora. Eller färgerna som har cirkulerat runt online.

Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Låter säkert fruktansvärt bitter nu haha men jag kan inte blogga om något som jag själv inte tycker om. Alla jackorna i detta inlägget är jackor som jag tycker ser bra ut. De tilltalar mig och hade fungerat i min vardag. Därför har jag valt ut dom. Förhoppningsvis så kommer det komma in mer kläder som tilltalar mig. Men det är största anledningen till varför jag inte har bloggat något om kläder de senaste. Men jag hoppas att ni tycker om detta inlägget! Passa på att handla nya jackor inför vintern nu när de är nersatta i pris.

Upp till 25% rabatt på ytterplagg

Sydney Sara Puffer Jacket | Kendall Jacket | Louisa Short Jacket

6 Kommentarer

 1. 2 november, 2021 / 23:28

  Åh jag behöver verkligen en vinterjacka nu, insett att jag inte har en enda :/

  • dixiwonderland
   Författare
   4 november, 2021 / 11:14

   Jag läste de på din blogg! Men nu när du bor i London så borde det ju vara super enkelt att hitta en jacka 😀

 2. 3 november, 2021 / 08:52

  Härliga tips! Känner också att jag kommit in i ett stadie där jag inte behöver mer kläder 🙂

 3. 3 november, 2021 / 17:27

  så snygga! jag köpte en ganska lång beige vinterjacka i helgen, riktigt nöjd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.