2   15
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Långpromenad med favoriten

Långpromenad med favoriten

Långpromenad med favoriten

Jag hoppas att ni har haft en bra start till denna veckan. Idag gick jag en långpromenad med stjärnan som ni ser på bilden. Världens bästa Nala! Hon blir lika glad varje gång som jag kommer och vi har så rolig på våra promenader. Känner mig så himla stolt när jag går med henne för hon är så lydig. Drar aldrig i koppel, skäller aldrig vid hundmöten, lyssnar på mina kommandon. Det är verkligen höjdpunkten i veckan när jag tar min nya bästis på promenad.

Just nu är jag inne i en lugnare period mentalt

Det är alltid många bollar i luften men jag brukar efter en väldigt stressig period få en dipp. Inte en negativ dipp men mitt tempo blir långsammare. Kanske påverkar höstmörkret en del. Jag hade hoppats på att jag skulle ha mycket mer att göra denna hösten. Jag är så himla nära att nå mina ekonomiska mål men snubblar på mållinjen hela tiden. Det som är mest frustrerande när man driver företag är att det är så extremt mycket pengar går till skatt och andra avgifter.

Imorgon ska jag spela in tre Youtube videos. Försöker hela tiden ha videos på lager så att det inte blir någon lucka. Det är svårt att både filma och fotografera nu när det är så mörkt ute men jag fick hem nya växtlampor igår som jag hoppas även kan fungera som studiolampor. Har även ett samarbete som jag ska börja skriva på imorgon.

Rädda våra hav, donera till TeamSeas

Innan jag avslutar detta inlägget så vill jag uppmana alla er som läser detta att donera pengar till TeamSeas. Denna insamlingen skapades av några av världens största Youtubers, Mr Beast och Mark Rober. Deras mål är att samla in 30 miljoner dollar för att kunna samla upp 13.607.771 kg plast och annan skit som ligger i våra hav. Jag frågade på min instagram tidigare i år om ni hade varit intresserade av att samla in pengar till välgörenhet men tyvärr var det inte alls många som var intresserade. Men jag hoppas att jag kan få någon av er att vilja vara med och donera en liten summa.

4 Kommentarer

 1. 4 november, 2021 / 20:51

  så fin!

  å så bra att du delar sådant!

 2. 4 november, 2021 / 21:30

  Så skönt att du är i en lugnare period, en promenad brukar oftast också att hjälpa 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2021 / 17:11

   Ja det är skönt faktiskt 😀 Hade ju aldrig någon semester i somras så tar igen mig lite nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.