5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Underkläder och pyjamas | 20% rabatt på jackor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nattlinne / Trosor / Nattlinne / Nattlinne / Trosor / Body

Igår började så bra för mig men sen fick jag så himla ont i magen. Efter att jag hade varit ute med Bonzo så bytte jag om till min pyjamas. Jag älskar mina pyjamasar vilket ni förmodligen sett på instatsories. Under vintern så köper jag alltid nya underkläder och pyjamas och i år är inget undantag. Ser ni hur mycket fint som har kommit in? Jag kan tycka att det är svårt att hitta bra underkläder så när jag väl hittar något som jag tycker om så köper jag det i massor.
/
Yesterday started so well for me but then I got the worst pain in my tummy. After I had been out with Bonzo, I switched to my pajamas. I love my pajamas, which you probably seen on instatsories. During the winter I always buy new underwear and pajamas and this year is no exception. Do you see how cute all these are? For me it´s hard to find underwear that I like so when I finally find some I buy a lot of it.

Tröja / Byxa / Tröja / Byxa / Tröja / Byxa

Få 20% rabatt på utvalda jackor
Använd koden JACKET20
/

Här idag borta imorgon.
Upp till 60% rabatt på favoriterna

Dela

10 Kommentarer

 1. 14 november, 2017 / 09:48

  Åh jag älskar söta sovkläder! 😀 Kramis

 2. 14 november, 2017 / 13:33

  Åh vad snygg den svarta och rosa pyjamasen är!!

 3. 14 november, 2017 / 14:48

  Åh, första nattlinnet ska jag nog klicka hem!

 4. 14 november, 2017 / 20:37

  älskar pyjamaser 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.