3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Jag valde även i helgen att styra min instagram


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Zara – Hatt/Wos – Väska/Michael Kors

Idag skiner solen och det gör mitt humör också. Jag har haft en fantastisk helg som bestått av familjemys. Idag körde mamma mig till Melker så vi var ute och gick en promenad med honom. När jag sen kom hem så har jag bara suttit framför Lightroom och Photoshop. Lyckades fotografera material till alla mina tre instagram konton igår. Jag valde även i helgen att styra min instagram mot den svenska marknaden. Jag har sen jag skaffade instagram hela tiden skrivit på engelska vilket gjort att jag knappt har några svenska följare. Detta påverkar naturligtvis mitt arbete då jag får en massa samarbetsförfrågningar från utländska företag men betydligt mindre från svenska. Då det är väldigt krångligt att fakturera utanför EU och utanför Sverige så kände jag att detta blir bäst. Tyvärr kommer jag förmodligen tappa 99% av alla mina följare men jag hoppas att fler svenskar ska hitta mig.


The sun is shining and so am I. My weekend was amazing. We spent the whole weekend with family. Today my mom was nice and drove me to Melker so we went on a walk together. When I cam home I have been working in front of Lightroom and Photoshop. We photographed pictures to my three instagram accounts so I have a lot of editing to do. I decided to do start writing in Swedish on my instagram. This is a business choice from my side. I always get asked to work with brands that are outside of Sweden but it´s difficult to create an invoice when it´s going outside of EU. I have always been writing in English so my guess is that I will loose about 99% of all my followers but I also hope that more Swedish people will find me. Hope that you will stay even if you don´t understand Swedish.

Dela

22 Kommentarer

 1. 13 november, 2017 / 17:01

  Eller så kör du både svenska och engelska? Det försöker jag göra, kanske skulle vara ett alternativ för dig också. :3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 november, 2017 / 08:59

   Menar du att översätta texterna? Jag har inte den tiden så nu får det bli på svenska 🙂

 2. 13 november, 2017 / 17:55

  Du har säkert fått denna fråga massor med gånger men vad har du för kamera + objektiv? Dina bilder är ju underbara!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 november, 2017 / 08:58

   Tack 😀 Just nu använder jag Canon Eos 5d, det är den första mark kameran så den går inte att köpa längre då den är så gammal. Sen använder jag ett CANON EF 50MM 1:1.4 USM objektiv 🙂

 3. 13 november, 2017 / 17:59

  Härligt att du haft en så bra helg 🙂

 4. 13 november, 2017 / 20:07

  Sååå himla fint, älskar mössan!! <3

 5. 13 november, 2017 / 20:20

  Så fina bilder!! Spännande med en omstyrning av instagram, hoppas det kommer lösa sig bra 😀

 6. 13 november, 2017 / 21:36

  Vad roligt! Hoppas det går bra för dig på Instagram! Kram

 7. 13 november, 2017 / 22:37

  vilka härliga bilder ja älskar gos tröjan o ja håller me kepsen är så himla snygg
  det är mysigt att fira lite ändå det är inte din pappa nu fick ju andra lite mys =)

 8. 14 november, 2017 / 08:11

  Underbart med Solen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 november, 2017 / 08:55

   Idag har vi dock dåligt väder 🙁

 9. 14 november, 2017 / 10:40

  Snyggaste hatten!

 10. 14 november, 2017 / 17:41

  sååå fina bilder! Något tips för att få dem så bra!<3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.