0   19
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Underbara vårdag

Alltså igår var en så himla underbar dag! Jag och bestie var ute och gick i 1,5 timma. Gick in till Espresso House och köpte varsin Frapino och en chokladboll som vi njöt av samtidigt som vi gick runt Spikön. Det var så himla härligt och vi skrattade så mycket. Jag behövde verkligen en sån dag.

Är så himla glad att jag tog med mig kameran igår. Hade först tänkt låta den vara hemma men nej. Nu när våren ÄNTLIGEN är här. Blommorna blommar, solen skiner och man kan gå utan jacka. Då ska kameran med. Jag vill fotografera varje liten blomma. Fånga magiska stunder och föreviga dom. Känner mig så kreativ igen. Vill bara dansa runt i mina fina klänningar och ta vara på dessa dagarna. Sommaren är så kort och det finns så mycket som jag vill hinna med.

Hur vackra är inte dessa tulpanerna? Har aldrig sett såna tidigare.

Bestämde mig för att ta en runda runt Spikön igen nu imorse. Behöver verkligen komma igång med träningen. När jag mår dåligt så har jag en tendens att isolera mig. Men jag vet att jag mår så himla bra av att få komma ut i naturen. Ibland lyssnar jag på podd, ibland på musik och ibland ingenting. Det är naturligtvis så mycket roligare att vara ute nu när det inte är så förbannat kallt. Dock lär jag väl börja klaga på värmen snart haha.

Älskar insektshotell! Så fina.

Dela

6 Kommentarer

  1. 21 maj, 2020 / 17:58

    Vilken himla härlig dag ni verkade ha fått, så underbart när solen är framme och man kan börja vara ute mer och mer!! 😀

  2. 21 maj, 2020 / 18:13

    Men åh så himla härliga inlägg!! Såå vackra bilder och låter som en riktigt mysig dag! Och att allt är grönt och blommar nu, helt underbart!!<3

    • dixiwonderland
      Författare
      24 maj, 2020 / 19:45

      Äntligen! Nu ska det bara bli varmt också 🙂

  3. 22 maj, 2020 / 21:54

    Men åh så härligt o mysigt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.