8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Under påsk gjorde jag en beställning hos Yves Rocher


Inlägget innehåller annonslänkar

Foundation / Sminkborttagning / Fuktighetskräm
Under påsk gjorde jag en beställning hos Yves Rocher då jag behövde fylla på här hemma. Jag håller på att testa en ny foundation så det kommer ett inlägg om några veckor.

Mina problem med Postnord verkar aldrig få ett slut. Detta paketet fick personalen leta efter då Postnord struntat i att scanna in det. Bara i April har jag kontaktat dom 8 gånger om olika ärenden. Jag förstår inte hur ett företag kan vara så misslyckat. Nu är jag i kontakt med Nakd då min retur är försvunnen. Vart ska detta sluta? Önskar att fler hemsidor erbjöd fler leveranssätt utan att man ska behöva betala extra pengar för jag som så många andra har verkligen tröttnat på Postnord. Jag har ett paket att hämta ut nu men jag är rätt säker på att jag inte kommer få någon avi för den heller…


When it was Easter I did an order at Yves Rocher because I needed to refill some stuff here at home. I´m trying a new foundation from them so I will write  post about it in some weeks. 

My problems with Postnord is an never ending story. The staff had to looks trough the store to find this package because Postnord didn´t care enough to scan it. Only in this month I have been contacting them 8 times regarding different packages. I don´t understand how they can be so bad. Now I am in contact with Nakd because my package that I sent back to them is missing. When will this end? I wish that I could choose other companies to transport my packages without costing extra. I have a package to get now but I don´t think they will send me the letter that I need to get it out…

14 Kommentarer

 1. 26 april, 2017 / 19:04

  Jag har hört såååå mycket om detta, men aldrig varit med om det själv. Både när jag skickar och tar emot via postnord så har allt alltid gått hur smidigt som helst :O

 2. 26 april, 2017 / 20:28

  Vad jobbigt att du har haft så mycket problem med dem.. Inte alls roligt! 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:11

   Det är inte bara jag som har problem. Kolla deras facebook sida, hela företaget är katastrof!

 3. 26 april, 2017 / 20:48

  Men gud så tråkigt att det blir såna problem och att man ska behöva kontakta dem hela tiden!! Men roligt med nya produkter!!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:10

   Ja endast roligt med nya produkter om paketet kommer fram xD

 4. 26 april, 2017 / 20:58

  Det är ju alla dessa leveransproblem som är baksidan med att beställa på nätet. Så synd att man inte kan lita 100% på att varan ska komma rätt :/ Men hoppas det löser sig för dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:10

   Ja fast så här jävla dåligt har det aldrig varit tidigare. Dom byter personal 24/7 och är man ny så är det inte konstigt att det blir fel men man tycker att dom borde ta till sig av all kritik som ges.

 5. 26 april, 2017 / 21:53

  Oh kul att testa ny produkt. Ja de är inte så vidare haj på det Postnord, Bellis fick ett påskkort av farfar hennes och sambon till honom igår och de skickade det den 10:e april, så bra jobbat

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:08

   Jag beställde 3 postkort från deras hemsida. Dom tog betalat för dom men skickade aldrig vykorten. Deras ursäkt var att dom hade problem med systemet den 9:onde när jag beställde. Hade jag inte hört av mig till dom så hade jag aldrig fått tillbaka mina pengar…

 6. 26 april, 2017 / 23:13

  Dom har så himla bra produkter! Kram

 7. 27 april, 2017 / 07:23

  har en foundation därifrån:D min favorit so far faktiskt!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:06

   Oh va kul 😀 Mitt första intryck av denna var inte alls positivt men förhoppningsvis ändrar jag mig 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.