1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Indiska

Älskar mitt nya porslin från Indiska

När jag var på Överby med Ann-Sofie så gick vi till Indiska där jag köpte detta. Dom har så otroligt mycket fina saker där inne så jag valde att bli medlem. Vårt porslin här hemma är i vitt så det känns roligt att ha lite färg här hemma. Muggen hittar ni här och jag rekommenderar er verkligen att titta på deras hemsida eller besöka butikerna ifall ni som jag älskar jumbomuggar. Tallriken hittar jag tyvärr inte online.


When I was at Överby with Ann-Sofie, we went to Indiska where I bought this. They have so many nice things so I decided to become a member. Our porcelain here at home is white so it feels fun to have some color here at home. You’ll find the cup here and I really recommend you to look at their website or visit the stores if you like me love jumbo cups. Unfortunately I can´t find the plate online.

10 Kommentarer

 1. 26 april, 2017 / 13:15

  Åh så fint det var!

 2. 26 april, 2017 / 18:30

  Vet inte hur många gånger jag har stått och kollat på deras koppar! Det har dock alltid så många fina att jag aldrig kunnat bestämma mig och därför har jag heller aldrig köpt någon.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:15

   Haha jaa men jag stod och velade nu också men som tur var min kompis med och hjälpte mig xD

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2017 / 10:13

   Som jag skrev så hittade jag den inte på deras hemsidan men båda är från Indiska 🙂

 3. 27 april, 2017 / 07:32

  aaa resan gick bra =) åh fina bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.