23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Umgås med personer som ger dig energi och som inte tar den


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

inomhus katter

Igår åkte jag hem till min bestie för att mysa med mosters älsklingar (som ni kan se på bilderna), ventilera och fotografera en massa. Som de flesta av er vet bor min bestie i ett hus som är betydligt mer fotovänligt än vår lägenhet. Därför brukar jag ibland åka dit och fotografera material. Vi hade en jätte fin dag tillsammans och det var skönt att få komma bort. Som jag berättade tidigare i veckan så har jag inte känt mig på topp. Såna perioder kommer alltid då och då men efter våra samtal igår så känner jag att jag har fått en massa ny energi.

Umgås med personer som ger dig energi och som inte tar den

Det är så viktigt att ha vänner som ger energi och som inte tar den. När man umgås med personer som tar energi ifrån en så känner man sig helt urladdad efteråt. Fick upp ett minne idag på facebook på mig och min bestie när vi var små. I år firar vi 21 år som bästa vänner och vi båda fyller 30! Detta måste vi naturligtvis fira stort och känner jag oss rätt så blir det nog en mysig dag i Göteborg med god mat och spa.

inomhus katter

Solen skiner och jag ser fram emot ett härligt träningspass ute i naturen. Har tråkigt nog inte alls fått in så många träningspass denna veckan som jag önskat. Målet är 5 pass i veckan men det kommer bli enklare när värmen kommer och det förhoppningsvis blir bättre väder. Beställde hem lite nya sommarkläder igår kväll. Denna blusen som jag tyckte var så himla fin och även denna blusen då jag behöver lite finare blusar att kunna ha vid olika tillfällen. Köpte även min älskade fixing spray från Clarins. En gång fick jag en Pepsi sprutad rätt i ansiktet och ALLT mitt smink satt kvar. Det är ett bevis på att den verkligen lever upp till vad den lovar.

Fick skattebeskedet idag

Jag har alltid en klump i magen när det kommer till skattebeskedet. Först och främst för att man aldrig vill behöva betala tillbaka. Det har jag dock aldrig behövt göra så har svårt att se att det skulle ske. Men för två år sedan fick jag tillbaka 7000 och förra året hade jag dubblat det till 14.000. Därför hade jag som mål i år att få över 14.000 men så blev det inte. Får tillbaka 13.000 + och ja, lite besviken känner jag mig. Dock eftersom att jag har isk konto för mina aktier och fonder så påverkar det vad jag får tillbaka på skatten så det är förmodligen därför jag får tillbaka mindre än förra året. Nu undrar ni kanske vad jag ska hitta på för pengarna? Investera dom naturligtvis! Förra året köpte jag en ny telefon men i år så ska allt investeras och det känns riktigt bra. Vad ska ni göra för era pengar som ni får tillbaka?

katter som sover
katter som sover
Dela

6 Kommentarer

 1. Marie
  6 mars, 2020 / 14:30

  Så roligt att du kunde komma hit och ha det mysigt med mig och katterna 😘❤️

 2. 7 mars, 2020 / 06:56

  Så himla sant, folk som tar energi ska man verkligen inte lägga tid på… kram <3

 3. 7 mars, 2020 / 07:04

  Fick rätt trevligt besked angående skatten i år, men som du säger…. Alltid lite magont innan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.