12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Tycker att klänningen i mitten påminner om


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Gul / Blommig / Blå
Hur härliga är inte dessa tre? Tycker att klänningen i mitten påminner om en klänning som Dolce & Gabbana släppte för två säsonger sedan. Underbart med så mycket färg. Jag är riktigt sugen på att köpa en blå klänning som den till höger för jag har bästa platsen att fotografera den på. Ikväll ska vi åka iväg och fotografera tre looks. Det var ju tänkt att vi skulle fotograferat i Söndags men som ni kunde läsa på instastories så gick det åt helvete kan man lugnt sagt säga.

Men idag blir det nya tag. Jag tog en lång kall dusch efter att jag hade varit ute med Bonzo imorse vilket var så skönt då det svalkar ner min solbränna. Inatt kunde jag faktiskt sova och det röda har börjat bli brunt, men jag har absolut lärt mig en läxa och kommer vara mycket mer försiktig i fortsättningen. Annars så har jag hamnat i en riktig work mood som jag älskar. Två dar i rad har jag lyckats publicera tre inlägg på en dag vilket betyder att jag har skrivit nästan 1000 ord per dag haha. Just nu så älskar jag verkligen mitt jobb och jag känner att varför ska jag invänta en viss mängd kommentarer på mina inlägg innan jag publicerar nästa. Konstigt som det kanske låter så har jag haft små tvångstankar. Jag ville komma upp i en viss mängd kommentarer innan jag publicerade nästa inlägg och det är rätt galet med tanke på hur få personer som faktiskt kommenterar bloggar nu för tiden. Har ni några liknande tankar när det kommer till era sociala medier?

4 Kommentarer

 1. 22 maj, 2018 / 18:49

  Älskade den ljusblåa! Den var hur söt som helst!

 2. 22 maj, 2018 / 19:49

  Så mycket fint, och skönt att du är inne i ett bra work mood och att solbrännan börjar lätta! ^^ Sv: Åh, tack! Haha, låter ju underbart, så kul! ^^ Så roligt att du tycker att det är kul att följa min dansresa. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2018 / 09:38

   Solbrännan har verkligen varit pain in the ass 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.