3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Tjejkväll med min Olivia

Tjejkväll med min Olivia

Först måste jag börja med att tacka för alla gratulationer efter att jag publicerade detta inlägget. Det betyder så mycket att jag alltid har ert stöd. Jag kan fortfarande inte förstå att detta händer på riktigt. Det kommer nog ta några dagar. Men jag är så otroligt glad och framför allt excited till att börja detta nya kapitel.

Tjejkväll med min Olivia

Förra veckan så frågade jag om Olivia ville ses denna helgen och ha en tjejkväll. Det är nämligen Restaurangvecka här i Trollhättan. Det innebär att många restauranger har två eller tre rätters meny som endast kostar 250 kronor. Vi bestämde oss för att besöka John Scotts Butlers. Jag har inte varit där sedan Butlers sålde men de hade behållit den mysiga atmosfären och maten får helt klart godkänt. Det var inte det lilla extra men kan absolut gå tillbaka.

Tjejkväll med min Olivia

Olivia visste att jag skulle på intervju men hon visste inte hur de hade gått. Så när hon kom hem till mig så berättade jag att jag hade fått jobbet och vi firade tillsammans. Sen pratade vi om precis allt. Det är 11 år mellan oss men jag är så glad över att vi alltid har haft en så fin relation. Johans småsystrar betyder allt för mig. Nu när jag och Olivia bor grannar så umgås vi så mycket mer och jag älskar det.

Idag smattrar regnet mot våra fönster. Det ser ut att bli riktigt dåligt väder framöver vilket känns tråkigt. Jag vill verkligen njuta till fullo denna sista tid som jag har kvar med hundarna. Men vi gör alltid det bästa av situationen. Det kommer bli väldigt känslosamt men då vi bor så nära varandra så hoppas jag att jag träffar på vovvarna framöver. Men det kommer naturligtvis bli fruktansvärt tomt.

Idag så är planen att jag ska ta hand om tvätthögen som vuxit sig stor under veckan. Förbereda inlägg inför kommande vecka, små städa lite här hemma, kolla Youtube, läsa och bara ta det lugnt.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.