79   60
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Tipsade er om kläder

Det var länge sedan som jag tipsade er om kläder. Men min tanke är att jag ska publicera två till tre kollage i veckan. Jag vill att majoriteten av mina inlägg ska innehålla mina egna bilder. Men samtidigt vet jag att många av er gillar när jag tipsar så jag försöker helt enkelt mötas på mitten. Tror att detta upplägget kommer bli riktigt bra. Inte för mycket och inte för lite. Om ni har önskemål så lämna gärna en kommentar.

Dark Floral Print Tie Dress / Flower Printed Ruffle Detail Dress

Deep V / Deep V / Deep V / Volume Sleeve

Bow Tie / Oversize Ruffle / Tie Neck / Milla Button

Button Detailed / Deep V / Wide Cuff

Det har börjat komma in en hel del vår och sommarkläder. Jag vet att vi är många som längtar till våren nu. Innan snön kom så hade jag sett i flera rabatter att krokusar hade börjat titta fram. Inte själva blomman men stjälkarna. Så våren är inte jätte långt bort även om det känns så. Jag som är besatt av stickade tröjor börjar känna en mättnad. Nu vill jag försöka bygga upp en bra sommargarderob. Investera i blusar, söta kjolar och mer accessoarer. Mer basplagg som jag behöver. Kläder som fungerar året runt och som jag får mycket användning för. För mig är det mycket svårare att hitta sommarkläder som jag tycker om jämfört med höst och vinter. Men jag tror det kan vara bra att gå utanför sin comfort zone och testa lite nya färger, material och designs som man kanske tidigare hade undvikit.

Coeeze / Andy / Button

Daydream / Off Shoulder / Crew Neck / New York


Aktiva Kampanjer och rabatter

| Lyko | 20% rabatt på parfymer20% rabatt på GHD25% rabatt på Wella Professionals15% rabatt på Kevin Murphy | Royal Design | Upp till 20% rabatt på all förvaring15% rabatt på smyckenServering och dukning upp till 70% rabattUpp till 35% rabatt på muggar | Sephora | 3 för 2 Smartphoto | 25% rabatt på Fotoböcker25% rabatt på Canvastavlor25% rabatt på Fotoalmanackor Yves Rocher | 30% rabatt på all ansiktsvårdDuschgel 3 för 99 kronorHandkräm 2 för 59 kronorSchampoo och balsam 2 för 109 kronor
Dela

18 Kommentarer

 1. 4 februari, 2019 / 15:44

  Meeeen åh vad shopping sugen jag vart nu när du tipsar om så mycket fint! Inte bra för min plånbok hehe xD

 2. 4 februari, 2019 / 17:10

  Åh massa snyggt 😀

 3. 4 februari, 2019 / 19:54

  Omg den vita typ kofttröjan?! Dööör för den!

 4. 4 februari, 2019 / 20:26

  Åh så mycket fint! Älskar den första klänningen! 😍

 5. 4 februari, 2019 / 21:46

  Så mycket mysiga tröjor, det kan behövas i den här kylan 🙂

 6. 4 februari, 2019 / 22:54

  Åh så mycket snyggt, vill köpa hela ny garderob haha! 🙂

 7. 5 februari, 2019 / 12:57

  Här var det verkligen en hel del godbitar! 😀

 8. 5 februari, 2019 / 14:12

  jättemånga fina 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.