3   37
1   27
8   32
7   31
9   37
1   30
3   31
3   33

Recension av GHD Heat Protect Spray & Moroccanoil

Nu är det äntligen dags för min recension av GHD Heat Protect Spray och Moroccanoil. Jag har haft dessa produkterna sen innan jul. Men som jag har sagt tidigare vid flera tillfällen så vill jag verkligen hinna använda produkterna innan jag gör ett uttalande. Men nu har jag testat produkterna i ett par månader. Jag vill dock poängtera att alla hårtyper reagerar olika på produkter.

GHD Heat Protect Spray

Det var Bianca Ingrosso som fick mig att köpa denna sprayen då hon använde den i en av sina videos. Hon sa att den var jätte bra och det fick mig att vilja testa produkten. GHD är ett väldigt populärt och känt märke. Deras värmeverktyg ska tydligen vara de bästa på marknaden så därför var mina förväntningar på sprayen väldigt höga. Det som jag gillar med produkten är just att det är en spray. Det känns som att den verkligen kommer åt alla hårstrån medan en olja lätt fastnar på ett och samma ställe. Det som jag inte tycker om med produkten är att den blir stel i håret. Kanske blir det så i kombination med mina andra hårprodukter. Men den ger en känsla av att håret är torrt vilket jag inte gillar. Kommer jag köpa denna igen? Nej det kommer jag inte. Jag upplever att mitt hår reagerar mycket bättre på oljor. Men är det en dålig produkt? Nej det tycker jag inte. Som sagt kan det vara kombinationen av mina andra produkter som gör att den blir stel. Kanske tar jag för mycket produkt.
Om du tycker om denna sprayen eller GHD överlag så får du just nu 20% rabatt på deras sortiment.

Moroccanoil

Första gången som jag hörde talas om denna produkten var när Maria Montazami visade upp den i Svenska Hollywoodfruar. Då exploderade den på den svenska marknaden och har varit en favorit för många. Jag testade först att ta den i torrt hår men jag tyckte inte att den gav någon effekt. Dock måste jag säga att trots att jag fick en rätt stor mängd olja i handen så blev inte håret fet, vilket det lätt kan bli av oljor. Men när jag däremot tog den i blött hår då såg jag en enorm effekt! Jag låter alltid mitt hår lufttorka om jag inte ska styla det senare i veckan. Och det jag märkte att moroccanoil gjorde var att fördela sig fint i längderna på mitt hår. Jag upplevde att det var mycket mindre trassligt än vad det brukar vara. Mitt hår är vågigt/lockigt så det blir lätt tovor. När mitt hår hade torkat så hade jag helt rakt hår. Vilket kan vara både bra och negativt. För mig med många fjongar så var det positivt men ska jag locka mitt hår då skulle jag nog undvika att ha i oljan men det får testas först innan jag ger ett uttalande om det. Håret fick en väldigt fin glans och blev väldigt lent. Är Moroccanoil en produkt som jag kommer köpa igen? Ja, jag tror faktiskt det. Jag skulle vilja utforska deras sortiment lite mer men jag kan absolut rekommendera att man testar produkten om man inte redan har gjort det.
Dela

16 Kommentarer

 1. 5 februari, 2019 / 15:35

  Haha alltså ÄLSKAR att du använder ordet fjongar, har bara hört en enda använda det innan och det är jag själv haha. Hela mitt hår består av sk fjongar nämligen haha.

  • dixiwonderland
   Författare
   6 februari, 2019 / 09:33

   Because you´re a sister from another mr 😉 <3

 2. 5 februari, 2019 / 15:51

  Jag använder moroccanoil och älskar den 🙂

 3. 5 februari, 2019 / 16:59

  Kul och läsa om vad du tycker om produkterna, synd att du upplevde att sprayen gav dig torrt hår, inte kul! Olja blir för flottigt i mitt hår, så använder inget sånt sånt (sen är jag ju en sån där som inte är så noga med mitt hår, det bara är) 😉 men intressant att läsa vad du tyckte om den för har hört mycket om den! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 februari, 2019 / 09:28

   Då hade nog sprayen fungerat bra i ditt hår 😀

 4. 5 februari, 2019 / 19:41

  Har själv använt oljan och jag älskar den faktiskt, dessutom luktar den så himla gott 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 februari, 2019 / 09:27

   Jag har inte tänkt så mycket på doften om jag ska vara ärlig xD

 5. 5 februari, 2019 / 21:38

  Vad tråkigt att inte värmesprayen var bra, så svårt att hitta bra sånna tycker jag! 😬😍

  • dixiwonderland
   Författare
   6 februari, 2019 / 09:27

   Jag skrev aldrig att värmeskyddet var dåligt! Det gör absolut vad den lovar, det jag inte tyckte om var känslan av att håret blir stelt 🙂

 6. 5 februari, 2019 / 23:26

  Kul att läsa vad du tyckte 😀 Jag haft tyvärr ofta problemet med många sprayer att det blir just så som du beskrev, stelt i håret. Föredrar kräm som man har i håret som värmeskydd. Oljan låter dock spännande, har hört mycket bra om deras produkter 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   6 februari, 2019 / 09:26

   Ja då är det kanske så att sprayen gör att det blir stelt :/ Visste som sagt inte om det var i kombination med de andra produkterna som jag har i håret :*

 7. 6 februari, 2019 / 09:43

  Jag borde verkligen bli bättre på att använda värmeskydd, men har inte hittat någon jag gillar än!

 8. 6 februari, 2019 / 12:18

  Älskar verkligen dina recensioner! Man vet liksom alltid att du e ärlig =) Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.