0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Tillbaka till vardagen

Efter att ha varit mer eller mindre döende så var det dags att ge sig ut utanför hemmets trygga väggar igen. Jag är så irriterad över att jag blev sjuk. Planen var att jag skulle börja styrketräna tre gånger i veckan men istället blev jag sängliggandes med andningssvårigheter. Det tar så lång tid att återhämta sig efter att man har varit sjuk. Jag har ingen energi i kroppen, ingen hunger, är trött och jag är inte mitt glada jag vilket ger mig smått panik. Jag sover ca 8 timmar per natt och det är det tydligaste tecknet att jag inte är helt återställd. Jag behöver normalt väldigt lite sömn för att fungera men nu vill jag sova hela tiden. Men det kommer bli bättre. Bara så extremt tråkigt att förlora så mycket av vad kroppen orkar med. Nu får man börja om på ruta ett känns det lite som och det suger.

Tillbaka till vardagen

Men jobbdagen gick väldigt bra. Jag tog nog i lite för mycket när jag skulle till Messi men väl ute så sänkte vi tempot vilket underlättade mycket för mig. Jag vet inte hur jag ska förklara detta men det känns väldigt mycket i lungorna när jag andas ute då kroppen har varit inomhus så länge. Gick förbi Apoteket och hämtade ut ännu mer hostmedicin. Att jag inte har hostat blod är ett mirakel. Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Försöka jobba undan en massa jobb framför datorn.

2 Kommentarer

 1. 8 februari, 2023 / 21:55

  Jag håller med om att det är jättetråkigt att vara sjuk :/ Skönt att du mår bättre nu iaf 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 februari, 2023 / 22:11

   Ja det suger något brutalt att må så här dåligt, så länge som jag har 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.