1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Tillbaka till rutinerna

Tillbaka till rutinerna

God morgon. Jag har precis vaknat men insåg att jag behöver sätta mig ner och skriva ett inlägg innan dagen börjar. Igår var vad jag brukar kalla en produktiv Måndag. Jag gick till gymmet, hade två hundpromenader, spelade in två videos som jag även redigerade. När Johan kom hem från jobbet så åkte vi och handlade. Sen stod jag i köket i tre timmar och gjorde hela 17 kåldolmar.

Idag blir inte så mycket mer annorlunda. Det är ju detta som är det underbara med rutiner. Man gör i stort sett samma sak om och om igen varje dag. Därför är det så viktigt att ha en rutin som man trivs med. Vi är ”klara” med lägenheten nu så jag ska ta lite bilder på sovrummet idag och sen är det även dags att planera in en ny Apartment Tour!

4 Kommentarer

 1. 15 augusti, 2023 / 09:14

  Du är så duktig som pallrar dig till gymmet!! Hejja dig!!! 🙂

 2. 15 augusti, 2023 / 10:29

  Åh kåldolmar som är så gott!
  Och visst är det väldigt skönt och viktigt med rutiner, man mår bra av att ha det flowet i vardagen liksom.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 augusti, 2023 / 21:47

   Finns inget bättre än kålisar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.