12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

The Skin Agent Move


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko.se & Ellos.se

The Skin Agent Move

Något som jag vet att många tycker är jobbigt under sommaren är att det innebär mindre kläder. Shorts, kjol och klänning låter underbart men kan medföra väldigt stora problem för oss som får lårskav. Jag trodde faktiskt att alla visste om vad lårskav var men det finns tydligen några lyckliga där ute som aldrig haft problemet. Att få skavsår på insidan av låren gör fruktansvärt ont. Jag har under många år använt vanlig deodorant för att undvika skavsår och det har fungerat väldigt bra.

Men de senaste åren så har jag sett att många tipsar om Move. En deo som är skapad för att undvika lårskav och alla har hyllat denna till skyarna. Så inför resan till Gotland så beställde jag hem Move för att testa den under resan och se om den är så bra som alla påstår. Jag hade endast på mig klänningar under våra dagar på Gotland, vi gick flera km varje dag och inte en enda gång fick jag skavsår eller ens ont. Med andra ord så är den så bra som alla påstår att den är.

The Skin Agent Move
En av klänningarna som jag bar under vår resa och ni hittar den här

Ni behöver inte ha cykelbyxor under klänningen/kjolen längre utan det räcker att ta på Move precis innan du ska ut och sen håller det hela dagen och kvällen. Den kommer i två olika storlekar, 25 ml och 75 ml. Den kostar betydligt mer än en vanlig deodorant men är absolut värd priset. Jag använder den varje dag sen vi kom hem och jag tar ut hundarna på deras promenader. Då går jag ca 4,5 timma i streck i 28 graders värme och inga skavsår alls. Kan inte förklara hur skönt det är att äntligen kunna ha short när jag är ute och går med hundarna istället för långa leggings.

6 Kommentarer

 1. 6 september, 2022 / 15:33

  Skönt med något som fungerar!! 🙂

  Svar: Jobbigt nej, skulle säga tvärt om. Väldigt trevligt med uppdelad semester. Sommaren blir om inte annat väldigt mycket längre 😀

 2. 6 september, 2022 / 15:40

  Åh den där produkten har jag helt missat! Har oftast cykelbyxor på mig under klänning när jag väl bär det, men så smart att det finns ett sånt här alternativ!! 😀

  Hoppas du mår bra vännen <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 september, 2022 / 18:56

   Jag anser att hela poängen med att ha klänning/kjol är att slippa ha byxor under 🤣

 3. 6 september, 2022 / 19:49

  Tusen tack för tipset. Jag får alltid lårskav, räcker med en kort promenad så börjar det bli rött på insidan av låren. Måste beställa hem den inför nästa sommar och sedan njuta av att bära klänningar och kjol.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 september, 2022 / 18:56

   Ja det måste du göra! Du kommer inte ångra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.